Νεκρός ο 22χρονος Δημοσθένης Καρτσάκης - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 28 Αυγούστου 2017

Νεκρός ο 22χρονος Δημοσθένης Καρτσάκης

Ασύλληπτη τραγωδία – Έχασε τη ζωή σε ηλικία μόλις 22 ετών σε τροχαίο - Ο άτυχος νεαρός εδώ και καιρό νοσηλευόταν στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα

Βαρύς ο πόνος στην κοινωνία της Βιάννου στην είδηση του θανάτου του 22χρονου Δημοσθένη Καρτσάκη.

Ο άτυχος νέος που εδώ και καιρό νοσηλευόταν στο Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα έπειτα από τροχαίο, υπέκυψε στις 6:00 το απόγευμα της Κυριακής, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια του τους δικούς του τους φίλους του αλλά και τη Βιάννο.

Σύμφωνα με το zarpanews.gr, το τελευταίο διάστημα η υγεία του είχε επιβαρυνθεί, ενώ τα τελευταία 24ωρα ήταν κλινικά νεκρός και μόνο η καρδιά του τον κρατούσε στη ζωή. Δυστυχώς, ο Δήμος έχασε τη μάχη για τη ζωή, σκορπώντας θλίψη στην Κρήτη.

Ο 22χρονος Δημοσθένης Καρτσάκης από το Λουτράκι της Βιάννου, το καλοκαίρι του 2016 και ενώ διέσχιζε με τη μηχανή του τον παραλιακό του Κερατοκάμπου, έπεσε και τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις μεταξύ άλλων τραυμάτων.

Για λίγους μήνες ήταν υπό τη συνεχή επίβλεψη των γιατρών του ΠΑΓΝΗ και τον περασμένο Νοέμβριο αποφασίστηκε να μεταφερθεί στη Λάρισα σε κέντρο αποκατάστασης.


newsbomb.gr