Αποκάλυψη! Ο λόγος που εμποδίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο να πάρει τα 100.000 ευρώ που κέρδισε από το Survivor και η συμφωνία που είχε με την παραγωγή! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 15 Αυγούστου 2017

Αποκάλυψη! Ο λόγος που εμποδίζει τον Γιώργο Αγγελόπουλο να πάρει τα 100.000 ευρώ που κέρδισε από το Survivor και η συμφωνία που είχε με την παραγωγή!

post-feature-imageΟ Γιώργος Αγγελόπουλος μετά την νίκη του στο παιχνίδι επιβίωσης του ΣΚΑΙ επέστρεψε στο νησί του, στη Σκιάθο και θέλησε να κρατήσει χαμηλό προφίλ περιορίζοντας τις δημόσιες εμφανίσεις του.

Τώρα όμως, λίγους μήνες μετά την νίκη του στο Survivor, επέστρεψε δυναμικά στη δημοσιότητα κάνοντας την πρώτη του καυτή φωτογράφιση για το περιοδικό Down Town και αποκάλυψε τον λόγο που δεν έχει λάβει ακόμα το χρηματικό έπαθλο των 100.000 ευρώ!
Έχεις σκεφτεί τι θα κάνει με το έπαθλο των 100.000 ευρω;

Τα χρήματα αυτά δεν τα έχω πάρει ακόμα. Βάσει της σύμβασης που έχω υπογράψει θα μου δοθούν μέσα στους επόμενους πέντε μήνες. Με αυτά τα χρήματα λοιπόν θα στηρίξω την οικογένεια μου και ίσως υλοποιήσω κάποια επιχειρηματική ιδέα. Δεν ξέρω ακόμα. Προσπαθώ να σκεφτώ, να βρω ξανά τους ρυθμούς μου.

Πηγή: Youweekly.gr