Χριστοδουλόπουλος: "Με πείραξε πολύ το χαμένο κύπελλο" - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Χριστοδουλόπουλος: "Με πείραξε πολύ το χαμένο κύπελλο"


Ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος έδωσε την πρώτη του συνέντευξη μετά το τέλος της περσινής σεζόν και ήταν… χείμαρρος. (VIDEO)

Η περσινή σεζόν ήταν η πρώτη του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου ξανά στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μια σεζόν που ξεκίνησε δύσκολα, για τον ίδιο και για την ΑΕΚ και που τελείωσε και καλά και περίεργα.


Τόσο για τον ίδιο όσο και για την ΑΕΚ. Ο Χριστοδουλόπουλος δεν συνηθίζει ούτε να… στρογγυλεύει, ούτε να κρύβεται.


ΚΙΕΛΤΣΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΛΗΣ

Και στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη μετά το τέλος της περσινής σεζόν, δεν έκρυψε πόσο πολύ τον πείραξαν και τον επηρέασαν όλα όσα συνέβησαν στον τελικό του κυπέλλου στον Βόλο. Ενώ μίλησε για τον Χιμένεθ, την ΑΕΚ που κτίζεται και τον αγωνιστικό εαυτό που θέλει να βγάλει τη νέα σεζόν.

Αναλυτικά η συνέντευξη του Χριστοδουλόπουλου:

-Καινούργια χρονιά από την αρχή στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Ποιες είναι οι προκλήσεις και ο απώτερος στόχος σου για τη φετινή σεζόν;

«Για μένα πρόκληση θα είναι να συνεχίσω στον ίδιο ρυθμό, από εκεί που τελείωσα. Από εκεί και πέρα οι ομαδικοί στόχοι είναι γνωστοί και δεν νομίζω ότι πρέπει να λέμε το ίδιο και το ίδιο. Ξέρουμε όλοι γιατί είμαστε εδώ».

-Συνεχίζεις φέτος μετά από έναν εξαιρετικό δεύτερο γύρο. Και στα πλέι οφ ήσουν από τους παίκτες που συνέβαλαν τα μέγιστα για να πάρει η ΑΕΚ την πρώτη θέση. Αισθάνεσαι σωματικά ότι είσαι στο καλύτερο δυνατό σημείο αφού συμμετέχεις φέτος και στην προετοιμασία;

«Νιώθω αυτή τη στιγμή πολύ μακριά από αυτό που ήμουν όταν τελείωσε η χρονιά. Νιώθω πολύ βαρύς αλλά νομίζω ότι είναι κάτι που θα φύγει. Πέρυσι είχα πει πολλές φορές θέλω λίγο χρόνο να βρω τα πατήματα μου και μετά θα είμαι καλός. Νομίζω ότι έγινε, όπως νομίζω ότι και αυτό μπούκωμα που έχω τώρα θα φύγει και θα ξανά έρθω σε αυτή τη κατάσταση που ήμουν. Απλά θέλω πολύ λιγότερο χρόνο σε σχέση με αυτόν που χρειάστηκα πέρυσι».

-Η ομάδα θα είναι έτοιμη για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς;

«Ο χρόνος είναι πολύ λίγος. Ακόμα βάζουμε τις βάσεις ώστε να υπάρχει καλή φυσική κατάσταση και αποφυγή τραυματισμών. Νομίζω ότι το κερασάκι στην τούρτα θα μπει στην Αθήνα ειδικά τώρα που θα γυρίσουμε και θα είναι και το φιλικό με την Γάνδη. Θα ρίξουμε το βάρος στο φρεσκάρισμα και όλα κρίνονται εκ τους αποτελέσματος όπως και την περσινή χρονιά. Θέλω να πιστεύω όμως ότι θα είμαστε έτοιμοι». sport24.gr