Λονδίνο: Πανικός από νέα πυρκαγιά σε κτίριο μετά την τραγωδία στον «Πύργο της κολάσεως» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Λονδίνο: Πανικός από νέα πυρκαγιά σε κτίριο μετά την τραγωδία στον «Πύργο της κολάσεως»

Λονδίνο: Πανικός από νέα πυρκαγιά σε κτίριο μετά την τραγωδία στον «Πύργο της κολάσεως»H φωτιά ξέσπασε στους πρώτους τρεις ορόφους ενός κτιρίου που βρίσκεται μέσα στην αγορά του Camden Market - Δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματίες

Πρόσφατες μνήμες από τη μεγάλη φονική φωτιά που ξέσπασε στον ουρανοξύστη Grenfell Tower ξύπνησαν σε πολλούς, μετά την πυρκαγιά που ξέσπασε τα ξημερώματα σε κτίριο στο Camden Market του Λονδίνου.

Η πυρκαγιά, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία της βρετανικής πρωτεύουσας, τέθηκε υπό έλεγχο τέθηκε από τους πυροσβέστες.

«Η φωτιά βρίσκεται τώρα υπό έλεγχο, ενώ οι πυροσβέστες θα παραμείνουν στο σημείο μέχρι να ξημερώσει», ανέφερε χαρακτηριστικά ανάρτηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας στο Twitter.

Η φωτιά εκδηλώθηκε στον πρώτο, δεύτερο και τρίτο όροφο του κτιρίου, σύμφωνα με προηγούμενη ανάρτηση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, στο Twitter, ενώ στο σημείο έσπευσαν 70 πυροσβέστες με 10 οχήματα.

Η αιτία που προκάλεσε την πυρκαγιά, παραμένει άγνωστη, ενώ δεν υπάρχουν άμεσες αναφορές για θύματα ή τραυματίες.