Υπέγραψε ο Λουτσιάνο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 10 Ιουλίου 2017

Υπέγραψε ο Λουτσιάνο

Ο ΛουτσιάνοΟ Λουτσιάνο Νέβες έστειλε υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και πλέον απομένουν λεπτομέρειες, για να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή των «πράσινων» στην Ολλανδία.
Ο Λουτσιάνο Νέβες έστειλε υπογεγραμμένο το νέο του συμβόλαιο με τον Παναθηναϊκό και πλέον απομένουν λεπτομέρειες, για να ενσωματωθεί στην υπόλοιπη αποστολή των «πράσινων» στην Ολλανδία. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός ήρθε σε συμφωνία με το «τριφύλλι» για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με ετήσιες οικονομικές απολαβές, που θα φτάνουν τις 600 χιλιάδες ευρώ.

Πλέον, οι «πράσινοι» συνεχίζουν τις επαφές με την Κορίνθιας, προκειμένου να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να ταξιδέψει ο παίκτης στην Αθήνα, για να παρουσιαστεί επίσημα. Ο 24χρονος ποδοσφαιριστής μένει ελεύθερος τον Ιανουάριο και η βραζιλιάνικη ομάδα θέλει να τον παραχωρήσει, προκειμένου να βάλει χρήματα στα ταμεία της. Δημοσιεύματα θέλουν τη συμφωνία να ολοκληρώνεται με ένα ποσό κοντά στις 400 χιλιάδες ευρώ.

Από εκεί και πέρα, το «τριφύλλι» συνεχίζει τις επαφές για την απόκτηση του Μπράινα Καμπέθας με τη μορφή δανεισμού. Ο 20χρονος εξτρέμ θα απαντήσει τις προσεχείς ημέρες στην πρόταση των «πράσινων», οι οποίοι φέρονται να έχουν έρθει σε συμφωνία με την Αταλάντα, για τον δανεισμό του παίκτη για ένα χρόνο.

Τέλος, οι «πράσινοι» συνεχίζουν την αναζήτηση παικτών, για την ενίσχυση της επιθετικής και μεσοεπιθετικής γραμμής. Ο Μαρίνος Ουζουνίδης φέρεται να έχει εισηγηθεί την απόκτηση δυο ακόμα παικτών, ενός για την κορυφή της επίθεσης και ενός για τα άκρα της μεσοεπιθετικής γραμμής.  novasports.gr