Survivor spoiler: Αυτός κερδίζει σήμερα την ασυλία και αποχωρεί ο... (διαρροή) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Survivor spoiler: Αυτός κερδίζει σήμερα την ασυλία και αποχωρεί ο... (διαρροή)

Survivor spoiler: Αυτός κερδίζει σήμερα την ασυλία και αποχωρεί ο... (διαρροή)O Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης έχοντας εξασφαλίσει την πρώτη ασυλία δεν θα αγωνιστεί, ωστόσο, τρεις «Μαχητές» κι ένας «Διάσημος» θα παλέψουν σκληρά για τη νίκη! Άλλωστε, ο νικητής θα εξασφαλίσει αυτομάτως την παρουσία του στον ημιτελικό του reality επιβίωσης.
«Δεν ξέρω τι να πρωτοσκεφτώ αυτή τη στιγμή. Μου έχει έρθει πραγματικά πολύ ξαφνικό το ότι τελείωσε», δηλώνει ο Γιώργος Αγγελόπουλος.
Ο Γιάννης Σπαλιάρας, από την πλευρά του, τονίζει: «Δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Θα δώσουμε ό,τι έχουμε στο τελευταίο παιχνίδι». «Ευελπιστώ να είμαι εγώ αυτός που θα πάει στον τελικό», λέει ο Κωνσταντίνος Βασάλος.
Η εκπομπή «Happy Day» του ALPHA την Παρασκευή (30/06) αποκάλυψε ποιος κερδίζει τη δεύτερη ατομική ασυλία και πάει στον ημιτελικό.
Σύμφωνα με όσα ειπώθηκαν, νικητής της ασυλίας είναι ο Γιάννης Σπαλιάρας. Όσο για το ποιος θα είναι ο επόμενος που θα αποχωρήσει; Σύμφωνα πάντα με την εκπομπή, αυτός είναι ο Κώστας Αναγνωστόπουλος.
Τι θα συμβεί τελικά; Ένα συγκλονιστικό ατομικό αγώνισμα επάθλου και ασυλίας έρχεται και απόψε το βράδυ, στις 9:00, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.
Δείτε το trailer του σημερινού επεισοδίου: