«Πετυχαίνει διάνα ο Παναθηναϊκός με Λουτσιάνο» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

«Πετυχαίνει διάνα ο Παναθηναϊκός με Λουτσιάνο»

«Πετυχαίνει διάνα ο Παναθηναϊκός με Λουτσιάνο»Για παίκτη που δουλεύει πολύ για την ομάδα και ταλέντο που τον κάνει πολύ καλή προσθήκη, έκανε λόγο ο τεχνικός της Λεγανές, Ασιέρ Γαριτάνο, μιλώντας για τον Λουτσιάνο και τη διαφαινόμενη μετακίνησή του στον Παναθηναϊκό.
Ο τεχνικός της ισπανικής ομάδας μίλησε στη «LiveSport» για τον ποδοσφαιριστή τον οποίο είχε την περασμένη σεζόν στη διάθεσή του και πλέον βρίσκεται κοντά στο «τριφύλλι»...

«Αν τον αποκτήσει ο Παναθηναϊκός, θα έχει πετύχει διάνα» είπε αρχικά, ενώ, για τα μόλις τέσσερα τέρματα που πέτυχε πέρυσι ο Λουτσιάνο, ο Γαριτάνο απάντησε:

«Μιλάμε όμως για μια ομάδα όπως η Λεγανές, η οποία κάνει λίγες ευκαιρίες σε κάθε παιχνίδι και έχει ως πρώτο μέλημά της να μη δεχθεί γκολ.

Ο ιδανικός χώρος δράσης του είναι η περιοχή, εκεί αισθάνεται πιο άνετα. Δεν είναι πολύ γρήγορος, αλλά έχει εξαιρετικά τελειώματα με το αριστερό».

Για την επιλογή να μην κάνει η Λεγανές χρήση της οψιόν αγοράς του ποδοσφαιριστή από την Κορίνθιανς, έναντι 3 εκατ.ευρώ, ο κόουτς του ισπανικού συλλόγου ανέφερε:

«Είμαστε μια μικρή ομάδα με περιορισμένο προϋπολογισμό. Εγώ θα ήθελα να μπορέσουμε να τον κρατήσουμε γιατί έχει ταλέντο, ανέβασε σταδιακά την απόδοσή του και δουλεύει για την ομάδα.

Στη Βραζιλία έπαιζε στην Κορίνθιανς, σε μια ομάδα που κυριαρχούσε. Στον Παναθηναϊκό θα έχει σίγουρα περισσότερες ευκαιρίες».  gazzetta.gr