Ο πρώτος έγκυος άντρας της Βρετανίας γέννησε ένα υγιέστατο κοpιτσάκι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 9 Ιουλίου 2017

Ο πρώτος έγκυος άντρας της Βρετανίας γέννησε ένα υγιέστατο κοpιτσάκι

Είναι από τα αξιοπερίεργα πράγματα που συμβαίνουν στον κόσμο. 

20χρονος Βρετανός έμεινε έγκυος λίγο πριν τη διαδικασία αλλαγής φύλλου. Ο λόγος για τον Χέιντεν Κρος, ο οποίος γέννησε ένα υγιέστατο κοριτσάκι και υπόσχεται πως θα γίνει ο καλύτερος μπαμπάς όλων των εποχών.

Τι κι αν γεννήθηκε κορίτσι, ο Χέιντεν είναι πλέον νομικά άνδρας και έγινε επίσημα ο πρώτος Άγγλος που έφερε στον κόσμο ένα παιδί.

Πριν από μερικούς μήνες είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων και έγινε παγκόσμιο πρωτοσέλιδο όταν ανακοίνωσε για πρώτη φορά την εγκυμοσύνη του.

Προχθές το βράδυ, η οικογένεια του επιβεβαίωσε ότι ο Χέιντεν γέννησε ένα κοριτσάκι και ότι είναι και οι δύο καλά στην υγεία τους.



«Τον Σεπτέμβριο βρήκα στο Facebook έναν δωρητή σπέρματος. Ήρθε στο σπίτι μου με το σπέρμα του σε ένα δοχείο και το πέρασα με σύριγγα. Δεν είχα άλλη επιλογή μιας και δεν είχα χρήματα να πληρώσω την κλινική. Για να είμαι ειλικρινής δεν θυμάμαι ούτε το ονομά του δωρητή, δεν ήθελε να κρατήσει καμία επαφή. Το κάνει απλά για να βοηθήσει κόσμο. Πέτυχε με την πρώτη προσπάθεια, ήμουν πολύ τυχερός» δήλωσε χαρακτηριστικά.

Image result for Hayden Cross baby

Το πιστοποιητικό γέννησης του παιδιού, που αναφέρει τον Χέιντεν ως μητέρα του παιδιού.

Image result for Hayden Cross

Δείτε στο βίντεο την αποκλειστική συνέντευξη του Χέιντεν που είναι κάτι περισσότερο από ενθουσιασμένος.
Image result for Hayden CrossImage result for Hayden CrossImage result for Hayden Cross

Τώρα, ο Χέιντεν θέλει να βρει μια δουλειά για να προσφέρει τα πάντα στο παιδί του, ενώ θα προχωρήσει στην ολοκλήρωση της αλλαγής φύλου.
diaforetiko.gr