«Κατά 99% δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή», λένε στον Ολυμπιακό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

«Κατά 99% δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή», λένε στον Ολυμπιακό

«Κατά 99% δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή», λένε στον ΟλυμπιακόΟ Γιάγκος Βούκοβιτς φαίνεται πως είναι το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού, ο οποίος πλέον στρέφει την προσοχή του στους πρώτους αγώνες για τον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.
Με τον Γιάγκος Βούκοβιτς φαίνεται πως ολοκληρώνεται ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού ενόψει των πρώτων επίσημων υποχρεώσεών του, με τη συμμετοχή της ομάδας στον 3ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Με το υπάρχον ρόστερ, το οποίο ενισχύθηκε αισθητά τις προηγούμενες δύο εβδομάδες, ο Μπέσνικ Χάσι καλείται να πετύχει την πρόκριση των πρωταθλητών Ελλάδας στα πλέι οφ της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης με φόντο τους ομίλους.

Εκείνο που προκύπτει από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ είναι πως δεν θα γίνει άλλη μεταγραφή το επόμενο διάστημα και ο Κοσοβάρος προπονητής πήρε τους παίκτες που ήθελε για να πετύχει τον πρώτο στόχο της φετινής σεζόν.

Κατά 99% με τον Βούκοβιτς, όπως λέγεται χαρακτηριστικά, τελειώνει η ενίσχυση του Ολυμπιακού και θα συνεχιστεί μέσα στον Αύγουστο, αφού περάσει η ομάδα στην επόμενη φάση του Champions League. Προτεραιότητα παραμένει η πρόκριση και εκεί είναι πλέον το μυαλό όλων στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο. sport-fm.gr