Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για Βελιγράδι - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για Βελιγράδι

Η πιθανή ενδεκάδα του Ολυμπιακού για ΒελιγράδιΣτα πρόσωπα της ενδεκάδας που προτίθεται να παρατάξει στον αυριανό αγώνα του Ολυμπιακού κόντρα την Παρτίζαν φαίνεται πως έχει καταλήξει ο Μπέσνικ Χάσι.
Την τελευταία του προπόνηση επί ελληνικού εδάφους ενόψει του αυριανού αγώνα με την Παρτίζαν, στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, πραγματοποίησε χθες ο Ολυμπιακός.

Τις προηγούμενες ημέρες ο Μπέσνικ Χάσι έκανε αρκετές δοκιμές στις προπονήσεις, ώστε να καταλήξει στα πρόσωπα της ενδεκάδας που προτίθεται να παρατάξει στο παιχνίδι με την πρωταθλήτρια Σερβίας.

Το μεγαλύτερο… δίλημμα για τον Κοσοβάρο τεχνικό ήταν η θέση στο κέντρο της άμυνας, δίπλα στον Ρέτσο, με τον Ρομαό να είναι εκείνος που δείχνει να έχει το προβάδισμα. Στα πλάγια της άμυνας θα είναι ο Κούτρης (αριστερά) και ο Φιγκέιρας αντί του τραυματία Ομάρ Ελαμπντελαουί. Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Καπίνο, ο οποίος χθες δεν προπονήθηκε λόγω πυρετού.

Στον άξονα της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστεί ο Σιώπης, ο οποίος θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του με την ερυθρόλευκη φανέλα και μάλιστα σε ευρωπαϊκό παιχνίδι. Δίπλα στον διεθνή χαφ θα είναι ο Οφόε, ενώ πιο μπροστά – σε οργανωτικό ρόλο – θα βρίσκεται ο Φορτούνης.

Στα πλάγια της επίθεσης θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο Καρσελά και ο Πάρντο. Φαβορί για τη θέση του σέντερ φορ φαίνεται πως είναι ο Μπεν, αλλά κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά μήπως προτιμηθεί ο Εμενίκε.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Ανσαριφάρντ, Χουτεσιώτης, Σισέ, Γιαννιώτης, Μάριν, Νικολάου, Σεμπά, Βούκοβιτς και Ζντιέλαρ. sport-fm.gr