Η Atari ξαναμπαίνει στη ζωή μας! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Η Atari ξαναμπαίνει στη ζωή μας!

Η Atari ξαναμπαίνει στη ζωή μας!H Atari αποκάλυψε μερικές φωτογραφίες από τη νέα παιχνιδομηχανή που ετοιμάζει
Πριν μερικούς μήνες η Atari επιβεβαίωσε τις φήμες που την ήθελαν να ετοιμάζει νέα παιχνιδομηχανή, με την κυκλοφορία ενός teaser video κατά τη διάρκεια της Ε3 2017 χωρίς όμως να αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες.



Όπως φαίνεται η Atari ακολουθεί αυτή τη στρατηγική και συνεχίζει να τραβάει τα φώτα πάνω στη νέα της κονσόλα, αυτή τη φορά με την κυκλοφορία ενός video 20 δευτερολέπτων στο οποίο χαρακτηρίζει τη νέα παιχνιδομηχανή της ως “ένα ολοκαίνουργιο προϊόν” ενώ παράλληλα κυκλοφορεί και 4 φωτογραφίες στις οποίες μας παρουσιάζει το σχεδιασμό της.
Σύμφωνα με την Atari, ο στόχος της εταιρίας είναι να κατασκευάσει κάτι νέο που θα παραμένει, όμως, πιστό στην κληρονομιά της, έτσι ώστε να προσελκύσουν τους νέους και να ικανοποιήσουν τους παλιούς.
Έτσι το σχέδιο της νέας κονσόλας είναι βασισμένο στο κλασικό ξύλινο Atari 2600 με γραμμές, ανυψωμένη πλάτη και ένα μπροστινό πάνελ ενώ παράλληλα διαθέτει υποδοχές SD card, HDMI και 4x USB. 
Για την ώρα η Atari δεν έχει δώσει περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα της κονσόλα η οποία όπως φαίνεται θα κυκλοφορήσει σε δύο εκδόσεις, μία ξύλινη και μία μαύρη/κόκκινη ενώ μέσα στις επόμενες εβδομάδες δεν αποκλείεται να μάθουμε περισσότερα για την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας της.