H Samsung ετοιμάζει νέο κινητό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

H Samsung ετοιμάζει νέο κινητό

H Samsung ετοιμάζει νέο κινητόΈνα νέο smartphone, που θα ονομάζεται Note Fan Edition σκοπεύει να δημιουργήσει η Samsung χρησιμοποιώντας τα εξαρτήματα του Galaxy Note 7, το οποίο είχε αποσύρει λόγω εκρήξεων της μπαταρίας.

Η νέα συσκευή αναμένεται να κυκλοφορήσει στη Νότια Κορέα στις 7 Ιουλίου, με ασφαλέστερη και μικρότερη μπαταρία.Το νέο smartphone θα απαρτίζεται από εξαρτήματα τα οποία θα προέρχονται από τις ανακληθείσες συσκευές, καθώς και αχρησιμοποίητα μέρη που η Samsung διαθέτει σε απόθεμα. 

Η απόφαση αυτή της εταιρείας ήλθε μετά από τις εκκλήσεις περιβαλλοντολόγων, οι οποίοι ασκούσαν πιέσεις στην επιχείρηση να επαναχρησιμοποιήσει τα εξαρτήματα των Galaxy Note 7, ώστε να περιοριστεί η ποσότητα των ηλεκτρονικών αποβλήτων. Υπενθυμίζεται ότι τουλάχιστον 2,5 εκατομμύρια συσκευές είχαν αποσυρθεί.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του BBC, περίπου 400.000 smartphones θα είναι διαθέσιμα, αρχής γενομένης από την Παρασκευή, ενώ κάθε συσκευή θα κοστίζει περίπου 30% φθηνότερα σε σχέση με το Galaxy Note 7.

Συγκεκριμένα, η τιμή του επερχόμενου Galaxy Note Fan Edition θα ανέρχεται στα 615 δολάρια (περίπου 540 ευρώ). patrasevents.gr