Πατέρας χάνει τον γιο του από ναρκωτικά και ανεβάζει στο facebook αυτή τη φωτογραφία για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Πατέρας χάνει τον γιο του από ναρκωτικά και ανεβάζει στο facebook αυτή τη φωτογραφία για να στείλει ένα δυνατό μήνυμα

O Μάικ Στόλινγκς μόλις είχε παραλάβει το…νεκρό σώμα του εικοσάχρονου γιού του, ο οποίος πέθανε από υπερβολική δόση ναρκωτικών. Βρήκε όμως, το θάρρος να αναρτήσει μία τρομακτική φωτογραφία για κάθε γονιό, το άψυχο σώμα του παιδιού του όπως το παρέλαβε στο νεκροτομείο.

Ο σκοπός του να ευαισθητοποιήσει τους γονείς σε όλον τον κόσμο και να τους ενημερώσει.

Ο Τζέρεμι είχε πάρει υπερβολική δόση ναρκωτικών έπειτα από μάχη με τον εθισμό του για αρκετό διάστημα. Οι προσπάθειες του να ξεπεράσει τη θανατηφόρα συνήθεια δεν απέφεραν παρόλο που πραγματοποιούσε θεραπεία και κατέληξε έπειτα από υπερβολική δόση από φαρμακευτικό σκεύασμα. Άφησε πίσω του τον δέκα μηνών γιό του.

Αυτή είναι η ανάρτηση του Μάικ όπως την δημοσίευσε στο Facebook:

«Ας δούμε ξανά αν είναι όσο αστεία φαίνονται τα ναρκωτικά……… αυτός είναι ο γιός μου πριν από μία ώρα, ο οποίος βρέθηκε στο γραφείο κηδειών αργά το απόγευμα της Δευτέρας. Όταν πέθανε αιμορραγούσε από τα αυτιά και το αίμα του υπήρχε σε όλα τα μαλλιά του, ενώ αφρός έβγαινε από το στόμα του. Ήταν πολύ ευγενικό από τους ανθρώπους του γραφείου κηδειών να τον καθαρίσουν πριν έρθουμε να τον δούμε. Το σώμα του ήταν κρύο σαν πάγος όντας διατηρημένος στο ψυγείο. Ο κρύος νεκρός γιός μου. Άφησε πίσω του ένα αγόρι δέκα μηνών, τον γιό του.

Εγγόνι τριών ηλικιωμένων γονιών εν ζωή. Ετεροθαλής αδερφός σε δύο παιδιά. Μισός αδερφός σε τρεις γιούς και γιός σε δύο ζώντες γονείς και έναν πατριό που τον μεγάλωσε από τότε που ήταν μικρό παιδί. Όλοι πραγματικά σε απόγνωση. Ο μικρός Άσερ, ο εγγονός μου, είναι πολύ νέος ώστε να καταλάβει τι συμβαίνει, αλλά θα ζήσει μία ζωή αναρωτώμενος πως θα ήταν αν ζούσε ο πατέρας του. Όπως πολλοί γνωρίζετε, ο Τζέρεμι ήταν ξεκάθαρος για τη σχέση που είχε με το LSD.

Ήταν περισσότερο κρυψίνους για την αγάπη του για την δεξτρομεθορφάνη. Παρόλο που τον εκλιπαρούσαμε εμείς και αρκετοί άλλοι από την οικογένεια μας, εκείνος ήταν εμμονικός με αυτό……. κοιτάξτε, ξέρω πως όποιος παίρνει ναρκωτικά θα πεθάνει από αυτό. Αλλά πολλοί συνεχίζουν να το κάνουν.

Ο Τζέρεμι πίστευε ότι το είχε υπό έλεγχο. Νόμιζε πως ήταν πιο έξυπνος από τα ναρκωτικά και νόμιζε πως ασκούσε περισσότερο έλεγχο από ότι το ναρκωτικό σε εκείνον. Τώρα είναι στην κατάψυξη σε ένα γραφείο κηδειών στο Englewood. Τώρα οι άνθρωποι έρχονται εδώ για έναν τελευταίο αποχαιρετισμό. Τώρα η οικογένειά μου πρέπει να ξοδέψει περισσότερο από 5.000 δολάρια για τα έξοδα της κηδείας. Τώρα εγώ δεν θα ξανακάνω ορειβασία μαζί του και δεν θα ξανακαβαλήσω βρώμικα ποδήλατα μαζί του.

Δεν θα ξαναμπορέσει να κάνει κάμπινγκ με τον γιό του σε εσάς που τα χρησιμοποιείτε από εδώ και από εκεί για λίγη πλάκα. Δεν έχετε ανάγκη να κάνετε χρήση, αλλά θέλετε να διασκεδάσετε λίγο. Σκεφθείτε πως γύρω σας υπάρχουν πολλοί περισσότεροι με μεγαλύτερα ψυχολογικά προβλήματα από εσάς. ‘Όπως ο Jeramie, «μετέφερε» τα δικά του προβλήματα σε αυτή τη συνήθεια, προβλήματα που ακόμη δεν μπορώ να κατανοήσω. Με το να διασκεδάζετε με αυτούς τους ανθρώπους, τους ενθαρρύνετε και βλέπετε όλοι μαζί τα ναρκωτικά σαν διέξοδο.

Αυτό είναι το τελευταίο πράγμα που χρειάζονται αυτοί οι άνθρωποι. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται πραγματική βοήθεια. Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται παρότρυνση να θεραπευτούν με υγιείς τρόπους. Χρειάζονται αγάπη και θάρρος, όχι θάρρος να συνεχίζουν να «φτιάχνονται».

Σκεφθείτε την επιρροή που έχετε πάνω σε αυτούς τους ανθρώπους. Σκεφθείτε το μέγεθος της καταστροφής που αφήνουν πίσω τους παιδιά, μάθετε από αυτό. Βοηθήστε να συμβεί κάτι θετικό από αυτήν την τραγωδία. Προχωρήστε και αφήστε πίσω αυτόν τον τρόπο ζωής. Βρείτε κάποιον να σας αγαπάει και ζητήστε βοήθεια.

Μην επιτρέψετε στα ναρκωτικά να γίνουν εσείς. Μην το κάνετε αυτό στις οικογένειές σας. Χρησιμοποιήστε τον πόνο μας και την απόγνωσή μας. Επιστρέψτε σε κάποιον που αγαπάτε. Πάρτε βοήθεια. Αν δεν έχετε κάποιον, στείλτε μήνυμα σε εμένα. Θα βάλω όλη τη δύναμή μου να σας βοηθήσω. Δεν είναι ποτέ αργά να σώσετε το εαυτό σας και τις οικογένειές σας από αυτήν την φρίκη. Πιστέψτε με πως δεν θέλετε να ζήσετε κάτι τέτοιο και δεν θέλετε να ζήσουν οι οικογένειές σας αυτόν τον αγώνα επιβίωσης.»

Τέλος πρόσθεσε πως θα του πάρει ολόκληρη ζωή να σκεφτεί τι έκανε λάθος.