Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει! Δείτε πιο εντυπωσιακή από ποτέ την οικογένεια Ρουβά από την Κέρκυρα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Το μήλο κάτω από την μηλιά θα πέσει! Δείτε πιο εντυπωσιακή από ποτέ την οικογένεια Ρουβά από την Κέρκυρα

Με όλα τα αγαπημένα πρόσωπα στο πλευρό τους παντρεύτηκαν απόψε ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Το λαμπερό ζευγάρι ανέβηκε τα σκαλιά της εκκλησίας ανήμερα των γενεθλίων της νύφης και ήταν όλα έτσι όπως τα ονειρεύτηκαν. Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ τήρησαν όλες τις παραδόσεις που απαιτεί μια τέτοια μέρα και μαζί με τους καλεσμένους τους ζουν μία από τις πιο όμορφες οικογενειακές τους στιγμές.

Τη νύφη παρέδωσε στο γαμπρό ο πατέρας της, Νίκος ενώ από την Κέρκυρα ταξίδεψε και η οικογένεια του γαμπρού για να παραστεί στο μυστήριο αλλά και στη γαμήλια δεξίωση που θα ακολουθήσει.

Ο φωτογραφικός φακός του TLIFE απαθανάτισε κατά την είσοδό τους στην έπαυλη του κυρίου και της κυρίας Βαρδινογιάννη τα αδέρφια του Σάκη Ρουβά και τον μπαμπά του, Κώστα Ρουβά. Στην παρακάτω φωτογραφία βλέπουμε τον Βασίλη Ρουβά με την σύντροφό του να κρατάει από το χέρι το γιο τους, τον Νίκο Ρουβά με την μητέρα του και τον μπαμπά του (και μπαμπά όλων των αδερφών Ρουβά). Στο βάθος διακρίνεται η μάμά του Σάκη, του Βασίλη και του Αποστόλη, Άννα Μαρία Πανάρετου.