Το τέλος μιας μακροχρόνιας σχέσης, ο νέος μάνατζερ και το καβαλημένο καλάμι! Τι έχει σκοπό να πράξει στην συνέχεια ο Ντάνος; - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Το τέλος μιας μακροχρόνιας σχέσης, ο νέος μάνατζερ και το καβαλημένο καλάμι! Τι έχει σκοπό να πράξει στην συνέχεια ο Ντάνος;

Το Survivor τελείωσε αλλά ο απόηχος της επικράτησης του Γιώργου Αγγελόπουλου καλά κρατεί!

Ο χαρακτηρισμός της Ευρυδίκης Βαλαβάνη ως ... Σάκης Ρουβάς της εποχής είναι ότι πιο εύστοχο έχουμε ακούσει από την μέρα που μπήκε στην καθημερινότητά μας ο Ντάνος!

Ο μεγάλος νικητής του Survivor εμφανίστηκε την Δευτέρα στην εκπομπή Survivor Panorama της Ελεονώρας Μελέτη και αυτή ήταν και η τελευταία υποχρέωση που είχε ο ίδιος προς τον ΣΚΑΙ! Μια σχέση που ξεκίνησε στις αρχές Φεβρουαρίου και τελείωσε οριστικά το μεσημέρι της Δευτέρας. Πλέον Ντάνος και ΣΚΑΙ ακολουθούν ξεχωριστούς δρόμους με τον Σκιαθίτη να κοιτάει τις επόμενες κινήσεις του! Ποιες θα είναι αυτές;

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρώτος στόχος του Ντάνου είναι να αποκτήσει δικό του μάναττζερ αφού πρέπει να διαχειριστεί την όλη κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και η απειρία του δεν τον βοηθάει! Οι προτάσεις που έχει για συνεργασία από διάφορες εταιρείες έιναι πολλές και ο Γιώργος Αγγελόπουλος δείχνει πως θέλει να μετρήσει ιδιαίτερα το κάθε του βήμα.

Ωστόσο διάφοροι ψήφιροι που έχουν φτάσει στα αυτιά μας από τους διαδρόμους του καναλιού στο Φάληρο, τονίζουν ότι ο Γιώργος Αγγελόπουλος, βλέποντας όλο αυτό τον ντόρο που επικρατεί έχει "καβαλήσει" κάπως το καλάμι!

Την ίδια ώρα στο Instagram γίνεται ο χαμός, αφού οι ακολουθοί του, μέσα σε μια εβδομάδα ξεπερνούν τις 21.000 με τα likes και τα σχόλια να πέφτουν βροχή! Αυτό που μας έχει κάνει εντύπωση βέβαια είναι ότι ο Ντάνος, μια βδομάδα στην Αθήνα, δεν έχει κάνει ακόμα την εμφάνισή του σε κάποιο μαγαζί!

Όπως σας αποκαλύψαμε και νωρίτερα, δεν είναι λίγοι οι παίκτες που ζητάνε τρελά λεφτά για να εμφανιστούν σε κάποιο μαγαζί και να πιουν ενά ποτό και μάλιστα ζητάνε χρήματα "μαύρα"! Να ξεκαθαρίσουμε πως δεν εννούμε ότι βρίσκεται ο Ντάνος ανάμεσα στους παίκτες αυτούς απλά σας μεταφέρουμε ότι έχει "πάρει" το αυτί μας!
athensmagazine.gr