Η καρφάρα του Μισθοφόρου για την παραγωγή: "Το έδειξαν έτσι γιατί πουλούσε καλύτερα"! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Η καρφάρα του Μισθοφόρου για την παραγωγή: "Το έδειξαν έτσι γιατί πουλούσε καλύτερα"!

Ο Κώστας Αναγνωστόπουλος μίλησε στο Πρωινό για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να καρφώσει την παραγωγή, με αφορμή την μούντζα του στον Γιάννη Σπαλιάρα!

«Το «μισθοφόρος» ήταν μια ιδέα της παραγωγής, λόγω του ότι πήγαινα παλιά στα καράβια που φύλαγα, μου είπαν ότι είναι πιο πιασάρικο, και δεν είχα κανένα πρόβλημα. Τη μούντζα στον Σπαλιάρα, καθώς ξέρουμε πώς είναι η τηλεόραση, το δείξανε κάπως ανάποδα, καλώς ή κακώς το βγάλανε αλλιώς γιατί πουλάει καλύτερα, με τον Σπαλιάρα όλα μια χαρά!

Δεν με ενδιαφέρει να πάω στην τηλεόραση. Βέβαια, πίστευα ότι θα βγει ο Ντάνος νικητής, είχε δείξει ότι είναι πολύ θρήσκο παιδί, εγώ δεν έχω πρόβλημα, άλλοι τσακώθηκαν για αυτό τον λόγο με τον Ντάνο, δεν είχαμε καταλάβει τι γίνεται έξω, ο Σπαλιάρας ήταν σε πάνελ και μπορεί να αντιληφθεί τα μεγέθη, εγώ δεν ήμουν δημόσιο πρόσωπο!» είπε μεταξύ άλλων ο πρώην παίκτης των Μαχητών. Δείτε τι είπε στο βίντεο που ακολουθεί: