Γι' αυτό επέλεξε Γιουνάιτεντ κι όχι Τσέλσι ο Λουκάκου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Γι' αυτό επέλεξε Γιουνάιτεντ κι όχι Τσέλσι ο Λουκάκου

Το μεγάλο "μπαμ" του καλοκαιριού έκανε η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία ουσιαστικά "έκλεψε" τον Ρομελού Λουκάκου μέσα από τα χέρια της Τσέλσι. Γιατί όμως ο Βέλγος σταρ αποφάσισε να πάει στην ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο και έριξε... χυλόπιτα στον Αντόνιο Κόντε; Υπάρχει ζουμερό παρασκήνιο.
Το πρωί του Σαββάτου (8/7) η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσε επίσημα πως τα βρήκε σε όλα με Έβερτον και Ρομελού Λουκάκου και ο παίκτης θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις και εν συνεχεία θα υπογράψει το συμβόλαιό του για να ολοκληρωθεί η μεταγραφή. Μια μεταγραφή που δεν θα κοστίσει μόνο 85.000.000 ευρώ, όπως όλα δείχνουν.

Όσον αφορά το συγκεκριμένο ποσό, τόσα ήταν τα χρήματα που ζητούσε η Έβερτον για να πουλήσει τον παίκτη της. Η Γιουνάιτεντ κατέθεσε τη συγκεκριμένη προσφορά, όμως το ίδιο έκανε και η Τσέλσι, η πρώην ομάδα του Λουκάκου, με τους οπαδούς των "μπλε", αλλά και τον Αντόνιο Κόντε να τον επιθυμούν διακαώς για να πάρει φανέλα βασικού στην επίθεση.

Η Έβερτον δέχθηκε και τις δύο προσφορές, όμως στη μέση μπήκε ο δαιμόνιος μάνατζερ του Βέλγου, Μίνο Ραϊόλα, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η βρετανική 'Daily Mail'. Δεν γινόταν να αφήσει να πραγματοποιηθεί μια τέτοια μεταγραφή, χωρίς να απαιτήσει κι εκείνος μια βαριά προμήθεια. Πόση ήταν αυτή που ζήτησε; Περίπου 13.500.000 ευρώ!

Η Τσέλσι αρνήθηκε να πληρώσει τόσα πολλά χρήματα σε έναν ατζέντη που θα ολοκλήρωνε μια μεταγραφή. Από την άλλη η Γιουνάιτεντ που έχει εξαιρετικές σχέσεις με τον Ραϊόλα (τους πήγε εκεί τον Πογκμπά, αλλά και τον Ζλάταν), δέχθηκε να πληρώσει το συγκεκριμένο ποσό. Έτσι ήταν επόμενο, ο ατζέντης του Λουκάκου να πείσει και τον παίκτη πως το μέλλον του πρέπει να είναι στο Ολντ Τράφορντ. Ασχέτως αν εκεί βρίσκεται ένας προπονητής (Μουρίνιο) ο οποίος δεν τον κράτησε όταν συνυπήρξαν στην Τσέλσι. contra.gr