Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη -Την υποδέχτηκαν οι γονείς και οι φίλοι της [εικόνες] - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 3 Ιουλίου 2017

Επέστρεψε στην Ελλάδα η Ευρυδίκη Βαλαβάνη -Την υποδέχτηκαν οι γονείς και οι φίλοι της [εικόνες]

Mετά την αποχώρησή της από το Survivor την εβδομάδα που πέρασε, η Ευρυδίκη Βαλαβάνη παρέμεινε για λίγες ακόμα ημέρες στον Αγιο Δομίνικο για να ξεκουραστεί.


Από σήμερα, όμως, επιστρέφει στους κανονικούς ρυθμούς της καθημερινότητάς της στην Ελλάδα.

Η αθλητικογράφος του ΣΚΑΙ έφτασε στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος» το απόγευμα της Κυριακής 2 Ιουλίου. Η αλλαγή στα μαλλιά της, εμφανής.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη έκανε εμφάνιση με τα μαλλιά της ράστα. Την ίδια επιλογή είχε κάνει και η Λάουρα Νάργες κατά την επιστροφή της στην Ελλάδα.

Στο αεροδρόμιο την υποδέχτηκαν οι γονείς και οι φίλοι της.

Η Ευρυδίκη Βαλαβάνη αμέσως μετά την αποχώρησή της και λίγο πριν επιστρέψει στην Ελλάδα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά στην κάμερα:

«4,5 μήνες τώρα το να είσαι με ένα σακίδιο και τα μόνα πράγματα που έχεις να είναι μια αλλαξιά ρούχα και λίγο φαγητό, είναι πραγματικά πολύ σκληρό. Από την άλλη, είναι κάτι που σε μαθαίνει. Σε διδάσκει πολλά πράγματα. Έφτασα πολύ κοντά στην πηγή που λέγεται τελικός, αλλά δυστυχώς δεν κατάφερα να πιω νερό. Μπορώ να πω ότι είμαι στεναχωρημένη, αλλά, από την άλλη, μπορώ να πω ότι είμαι πάρα πολύ χαρούμενη.
Πάρα πολύ χαρούμενη γιατί είμαι η τελευταία γυναίκα. Κλείνω έτσι την πόρτα ως η τελευταία παίκτρια στο Survivor. Πλέον είναι μια αντρική υπόθεση και νομίζω ότι αυτό ήταν και λίγο αναμενόμενο. Αλλά δεν στεναχωριέμαι, είμαι πολύ ικανοποιημένη μέχρι εδώ που έχω φτάσει. Πολύ τυχερή, θα το λέω συνέχεια. Και πραγματικά φεύγω πολύ γεμάτη».