Κέρδισε τη μάχη η μικρή Ευγενία από την Κέρκυρα! – Το συγκλονιστικό μήνυμα των γονιών - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 12 Ιουλίου 2017

Κέρδισε τη μάχη η μικρή Ευγενία από την Κέρκυρα! – Το συγκλονιστικό μήνυμα των γονιών

Κέρδισε τη μάχη η Ευγενία! – Το συγκλονιστικό μήνυμα των γονιών

Τα νέα είναι παραπάνω από ευχάριστα για την 6χρονη Ευγενία από το Περιβόλι που η περιπέτειά της συγκλόνισε όχι μόνο την Κέρκυρα, αλλά όλη την Ελλάδα. 

Από προχθές, Δευτέρα 10 Ιουλίου βγήκε από την εντατική ξεπερνώντας κάθε κίνδυνο για τη ζωή της. Η Ευγενία με δίχτυ προστασίας τη συμπαράσταση και αλληλεγγύη όλων και, κυρίως, των γιατρών, του νοσηλευτικού προσωπικού και όλων όσοι συνέβαλαν στην ταχύτατη διακομιδή της, κέρδισε τη μάχη της ζωής! 

Βεβαίως έχει δρόμο να διανύσει μέχρι να επιστέψει υγιέστατη στο σπίτι της. Οι κακώσεις στο ένα χέρι, στη λεκάνη και σε άλλα σημεία του σώματος θέλουν το χρόνο τους για να θεραπευτούν. Οι γιατροί έχουν εκφράσει αισιόδοξες εκτιμήσεις για πλήρη αποκατάσταση. Και αυτό είναι το θετικό μήνυμα. Ότι η περιπέτεια θα έχει αίσιο τέλος για την Ευγενία που δίνει πραγματική μάχη και τονώνει και τους γονείς της με αισιοδοξία. Γιατί και αυτοί οι δυο άνθρωποι έχουν τραβήξει τον δικό τους Γολγοθά. Με αξιοπρέπεια και μεγάλη αντοχή στέκονται δίπλα στο παιδί τους σε αυτή τη μάχη ζωής!


Οι ίδιοι μέσω του www.argyrades.gr ευχαριστούν για μια ακόμα φορά όλους όσοι βοήθησαν το παιδί τους. Δηλώνουν ότι τόσες μέρες στο Νοσοκομείο έχουν νιώσει βαθιά στην ψυχή τους τη συμπαράσταση όλων και δεν έχουν λόγια να εκφράσουν ένα μεγάλο ευχαριστώ, ενώ παράλληλα βλέπουν τη μάχη που δίνουν καθημερινά τόσα παιδάκια για να ξεπεράσουν σοβαρά προβλήματα υγείας. Και προσεύχονται καθημερινά όχι μόνο για την κόρη τους, αλλά για όλα τα παιδιά να γίνουν καλά! argyrades.gr