Παιδί που γεννήθηκε με παράξενο σημάδι βάζει για θεραπεία δύο μεγάλα μοσχεύματα σαν κέρατα και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 5 Ιουλίου 2017

Παιδί που γεννήθηκε με παράξενο σημάδι βάζει για θεραπεία δύο μεγάλα μοσχεύματα σαν κέρατα και το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό



Ένα μικρό αγόρι γεννήθηκε με ένα μεγάλο σημάδι στο μέτωπό του. Φοβούμενοι ότι το ασυνήθιστο σημάδι θα προκαλούσε προβλήματα στη μελλοντική του κοινωνική ζωή, οι γονείς και οι γιατροί του αποφάσισαν να του κάνουν μια επέμβαση.

Ο George Ashman, από το Radstock, γεννήθηκε το 2006 με ένα τεράστιο σημάδι στο μέτωπό του. Όταν γεννήθηκε το μωρό τους, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκαν οι γονείς του ήταν το μέλλον του.

Οι γονείς του ανησύχησαν ότι αυτό το σημάδι θα του προκαλούσε προβλήματα στο μέλλον, ειδικότερα στις σχέσεις του με τους άλλους ανθρώπους. «Από τη στιγμή που είδαμε το σημάδι, το μυαλό μας ήταν στο μέλλον του, στο αν θα κάνει φίλους κλπ,» είπε η μαμά του, η Karen, στην Daily Mail.

Έτσι, αποφάσισε να τον απαλλάξει από αυτό μέσω μιας μοναδικής χειρουργικής μεθόδου.

George in his early years.

ΤΟ ΓΕΝΝΑΊΟ ΠΑΙΔΊ ΥΠΈΦΕΡΕ ΑΠΌ ΠΟΛΎ ΠΌΝΟ ΚΑΙ ΑΠΌ ΤΗΝ ΤΑΛΑΙΠΩΡΊΑ ΤΗΣ ΔΙΟΡΘΩΤΙΚΉΣ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΉΣ ΕΠΈΜΒΑΣΗΣ.

Οι εμφύτευση ιστού στο μέτωπό του τον έκανε να μοιάζει σαν να είχε βγάλει κέρατα. Αλλά αυτή ήταν μια προσωρινή ταλαιπωρία που θα οδηγούσε σε μια πιο μόνιμη λύση.

«Όταν είδα για πρώτη φορά τα εμφυτεύματα έπαθα σοκ,» δήλωσε η Karen.

«Ήταν μεγαλύτερα απ’ όσο περίμεναν, και επειδή τοποθετήθηκαν και στις δύο πλευρές του μικροσκοπικού κεφαλιού του, έμοιαζαν με κέρατα.»

This kid has got guts.

«Αυτό που με κάνει περισσότερο περήφανη είναι το ότι ο George είναι ένα πολύ δυνατό παιδί, κάτι που δεν ήμουν εγώ στην ηλικία του. Μπορεί να κουράζεται, αλλά δεν το βάζει κάτω,» είπε στην Daily Mail.

«Το διαβολάκι μου πήρε θάρρος, και με ή χωρίς το σημάδι του και τα κέρατά του, εγώ θα τον αγαπώ για πάντα!»

Ο GEORGE, ΜΕ ΤΑ ΕΜΦΥΤΕΎΜΑΤΑ ΣΤΟ ΜΈΤΩΠΌ ΤΟΥ ΚΑΙ ΑΡΓΌΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΆ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΠΈΜΒΑΣΗΣ.

George: Before and After.

Οι γιατροί εξήγησαν στο παιδί ότι τα εξογκώματα θα έφευγαν. Το δέρμα του θα τεντωνόταν μετά την εισαγωγή των εμφυτευμάτων σε κάθε πλευρά του σημαδιού. Μόλις το δέρμα ήταν επαρκώς τεντωμένο, το σημάδι θα έπρεπε να αφαιρεθεί και το τεντωμένο του δέρμα θα χρησιμοποιούνταν για την εκτέλεση της διορθωτικής διαδικασίας.

Ο GEORGE ΧΑΜΟΓΕΛΆ ΌΤΑΝ Η ΕΠΈΜΒΑΣΉ ΤΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΕ ΜΕ ΜΕΓΆΛΗ ΕΠΙΤΥΧΊΑ!


Ο George ανάρρωσε πολύ γρήγορα, και, όπως μπορείτε να δείτε τώρα, δεν έχει κανένα απολύτως σημάδι στο μέτωπό του!

Η τεχνογνωσία των γιατρών, η πίστη των γονέων του στους γιατρούς και στο Θεό, και η αντοχή και η υπομονή του παιδιού, όλα αυτά μαζί, έχουν φέρει την τεράστια αλλαγή στη ζωή του George, στην εμφάνισή του και στο μέλλον της κοινωνικής του ζωής.