Το «παιχνίδι» με το αεροπλάνο αποδείχθηκε μοιραίο για μια γυναίκα στην Καραϊβική - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 13 Ιουλίου 2017

Το «παιχνίδι» με το αεροπλάνο αποδείχθηκε μοιραίο για μια γυναίκα στην Καραϊβική

Έκανε ό,τι κάνουν σχεδόν όλοι οι τουρίστες και το πλήρωσε με τη ζωή της

Μια γυναίκα έχασε τη ζωή της στο νησί Sint Maarten της Καραϊβικής, το οποίο είναι κυρίως γνωστό για την πολύ κοντινή απόσταση από τους λουόμενους, στην οποία πετούν τα αεροσκάφη που προσγειώνονται στο νησί.

Σύμφωνα με το BBC, η 57χρονη γυναίκα που έχασε τη ζωή της έπεσε στο έδαφος παρασυρμένη από την ισχύ του κινητήρα κάποιου τζετ. Πέφτοντας τραυματίστηκε σοβαρά και τελικά υπέκυψε στα τραύματά της.

Το περιστατικό συνέβη στο αεροδρόμιο Princess Juliana του νησιού, σε απόσταση μόλις μερικών μέτρων από τη θάλασσα, όπου πολλοί λουόμενοι φτάνουν μέχρι την περίφραξή του και κρατιούνται από αυτή καθώς τα αεροπλάνα προσγειώνονται και απογειώνονται.

Αυτό φαίνεται πως έκανε και η 57χρονη Νεοζηλανδή αλλά μάλλον δεν κρατιόταν αρκετά δυνατά, με αποτέλεσμα να χάσει την ισορροπία της και να τραυματιστεί.

Η παραλία Maho, δίπλα στο αεροδρόμιο, είναι πολύ δημοφιλής και επειδή τα αεροπλάνα περνούν από απόσταση αναπνοής κατά την προσγείωσή τους.

Στο σημείο υπάρχουν πολλές πινακίδες που προειδοποιούν τους λουόμενους να μην στέκονται κοντά στον φράκτη, λόγω των επικίνδυνων ριπών αέρα από τους κινητήρες των αεροσκαφών. Υπάρχουν όμως πολλά βίντεο που δείχνουν τους τουρίστες να γραπώνονται από τον φράχτη και να σηκώνονται ακόμα και στον αέρα- όπως το παρακάτω, από το 2014.