Beach bar της Χαλκιδικής χρεώνει 5 ευρώ την είσοδο και βάζει 10 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Beach bar της Χαλκιδικής χρεώνει 5 ευρώ την είσοδο και βάζει 10 ευρώ ελάχιστη κατανάλωση


Εντύπωση προκαλεί η πολιτική που ακολουθούν υπεύθυνοι beach bar στη Βουρβουρού Χαλκιδικής καθώς αποφάσισαν να χρεώσουν την είσοδο 5 ευρώ στους πελάτες τους, ενώ η ελάχιστη κατανάλωση είναι στα 10 ευρώ στην πρώτη σειρά και 5 ευρώ στην δεύτερη.

Όπως είναι φυσικό, οι πελάτες του εν λόγω beach bar είναι δυσαρεστημένοι αφού δεν συνηθίζεται να πληρώνουν είσοδο και σε άλλα beach bar, ενώ σε συνδυασμό με την κρίση πολλοί είναι αυτοί που επιλέγουν οικονομικούς προορισμούς.

Στην απάντηση που έδωσαν οι υπεύθυνοι του beach bar στην σελίδα τους στο facebook αναφέρουν, μεταξύ άλλων, ότι πρόκειται για μια «δίκαιη χρέωση για την ποιότητα του χώρου και λόγω του μεγάλου κόστους επένδυσης» σημειώνοντας παράλληλα πως «η είσοδος των 5 ευρώ ανά άτομο, είναι ανάλογη της χρέωσης ανά ξαπλώστρα που εφαρμόζεται σε όλα τα μπαρ της περιοχής με προνόμιο το δωρεάν πάρκινγκ και την άμεση πρόσβαση στο χώρο».

Αναλυτικά η απάντηση:

«Αγαπητοί πελάτες,

Καταλαβαίνουμε ότι κάποιοι έχουν δυσανασχετήσει με την έκδοση εισιτηρίου εισόδου στο χώρο του TALGO.

Από τη δική μας μεριά θεωρούμε ότι είναι μια δίκαιη χρέωση για την ποιότητα του χώρου που προσφέρουμε και λόγω του μεγάλου κόστους επένδυσης. Η είσοδος των 5 ευρώ ανά άτομο, είναι ανάλογη της χρέωσης ανά ξαπλώστρα που εφαρμόζεται σε όλα τα μπαρ της περιοχής, η οποία σας εξασφαλίζει μια θέση σε μια από τις πιο όμορφες παραλίες της Σιθωνίας, με προνόμιο το δωρεάν πάρκινγκ και την άμεση πρόσβαση στο χώρο.

Οι υπόλοιπες δυο χρεώσεις που αναφέρονται είναι για ελάχιστη ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ, διότι εξασφαλίζει επαρκή χώρο γι'αυτους που θέλουν να έρθουν σε ένα χώρο ποιοτικό, με προσεγμένα προϊόντα και άριστη εξυπηρέτηση.

Κατανοώντας ότι διανύουμε μια περίοδο οικονομικής δυσχέρειας και ανταποκρινόμενοι, έχουμε μειώσει τα τελευταία χρόνια τις τιμές στο TALGO. Θεωρούμε λογικό το ποσό των 5 ευρώ για μια ξαπλώστρα και μια ελάχιστη κατανάλωση 5 ευρώ - σε μία τοποθεσία που κάποιος θα χαλαρώσει για ώρες- γεγονός που είναι απαραίτητο για την καλύτερη λειτουργία της επιχείρησης. Μπορείτε πάντα να προσέρχεστε μετά τις 16.00 μ.μ που σταματάει η χρέωση εισόδου».