Αυτούς κοιτάζει ο Ολυμπιακός για την άμυνα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 6 Ιουλίου 2017

Αυτούς κοιτάζει ο Ολυμπιακός για την άμυνα

Αυτούς κοιτάζει ο Ολυμπιακός για την άμυναΜίλος Κοσάνοβιτς και Γιάγκος Βούκοβιτς θα δώσουν «μάχη» για μια θέση στον Πειραιά.
Ο Ολυμπιακός ανακοίνωσε τον Εμενίκε ενώ περιμένει στο λιμάνι τους Καρσελά και Ζιλέ και τις πτέρυγες και το κέντρο του και σειρά παίρνει ο κεντρικός αμυντικός.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν ήδη ξεκινήσει επαφές προκειμένου να κλείσουν τον ποδοσφαιριστή που θα πάρει μια θέση στο κέντρο της άμυνας της ομάδας του Μπέσνικ Χάσι.

Ο Μίλος Κασάνοβιτς της Σταντάρ Λιέγης είναι ένας ποδοσφαιριστής που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακός, αφού τον Σέρβο τον ξέρει ο Χάσι από το πρωτάθλημα του Βελγίου. Δημοσιεύματα θέλουν τις δύο ομάδες να είναι σε προχωρημένες επαφές προκειμένου να ολοκληρωθεί και αυτή η μεταγραφή και μάλιστα έχει εμπλακεί και το όνομα του Λαΐφη ως αντάλλαγμα.

Η δεύτερη περίπτωση που ενδιαφέρει τον Ολυμπιακό είναι ο Γιάγκος Βούκοβιτς, διεθνής Σέρβος που αγωνίζεται στην Κόνιασπορ. Η περίπτωσή του είναι πιο δύσκολη από του Κασάνοβιτς, αφού τον θέλει και η Φενέρμπαχτσε. Οι επαφές έχουν ξεκινήσει και εδώ και σύντομα αναμένονται εξελίξεις στο λιμάνι για τον ποδοσφαιριστή που θα πλαισιώσει την άμυνα.  onsports.gr