Το μωρό έχει πλαντάξει στο κλάμα, αλλά η άπονη μαμά του τρυπάει τα αυτιά για να του βάλει σκουλαρίκια. Είναι μόλις 4 μηνών… - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Το μωρό έχει πλαντάξει στο κλάμα, αλλά η άπονη μαμά του τρυπάει τα αυτιά για να του βάλει σκουλαρίκια. Είναι μόλις 4 μηνών…

Η ηλικία που ένα παιδί θα πρέπει να μπορεί να τρυπήσει τα αυτιά του έχει υπάρξει πολλές φορές θέμα συζήτησης. Δύο μητέρες όμως έχουν σηκώσει θύελλα αντιδράσεων αφού ανέβασαν βίντεο στα οποία κάνουν τρύπες στις κόρες τους.

Η Crystal Lynn, 34, από την Φλόριντα, δέχτηκε κριτική από άλλους γονείς όταν ανέβασε βίντεο στο οποίο τρυπάει τα αυτιά της κόρης της. Άλλη μια γυναίκα από το Ηνωμένο Βασίλειο ανέβασε ένα παρόμοιο βίντεο και έγινε και εκείνη στόχος. Και οι δυο τους όμως προσπάθησαν να υπερασπιστούν τις πράξεις τους.

Το βίντεο από τις ΗΠΑ δείχνει την 4ων μηνών κόρη της Crystal να ουρλιάζει  καθώς της τρυπάνε και τα δυο αυτιά. Ακούγεται να φωνάζει για περίπου 30 δευτερόλεπτα αλλά μετά φαίνεται να ηρεμεί.

The video filmed in the US shows Crystal's four-month-old screaming out as she gets both of her ears pierced. She is heard wailing for about 30 seconds, but then appears to be fine 

Πολλοί χαρακτήρισαν “σκληρή” την πράξη της μητέρας.

Emily's mother Crystal, 34, says her daughter, who is now five, does not remember getting her ears pierced at all

Στο μεταξύ, η Rebekah Musson, από το Hull, δέχτηκε άσχημη κριτική που έβαλε την κόρη της να τρυπήσει τα αυτιά της. Ένα βίντεο δείχνει το μωρό της να κλαίει σε ένα κοσμηματοπωλείο και κάποιοι χαρακτηρίζουν το περιστατικό ως “παιδική κακοποίηση”, λέγοντας ότι θα έπρεπε να είναι παράνομο.

The mother-of-three says she wants to spread awareness of piercing children's ears at such a young ageThe mother-of-three says she wants to spread awareness of piercing children's ears at such a young age

Οι μητέρες όμως προσπάθησαν να υπερασπίσουν τον εαυτό τους λέγοντας πως είναι καλύτερο τα παιδιά να τρυπάνε τα αυτιά τους σε νεαρή ηλικία. Η μητέρα της Maddison, Rebekah, 23, είπε: “Έκλαψε; Ναι, για ένα δευτερόλεπτο. Το μετάνιωσα; Όχι. Της πάνε τα σκουλαρίκια και της αρέσει να τα αλλάζει όποτε αλλάζω και εγώ.”

Η μητέρα της Emily, Crystal,34, είπε πως η κόρη της που είναι πλέον 5 δεν θυμάται καν το περιστατικό. Η μητέρα τριών παιδιών λέει πως είναι πολύ καλύτερο να τρυπάνε τα παιδιά τα αυτιά τους όταν είναι σε νεαρή ηλικία.

“Ο πόνος που θα νιώσουν θα κρατήσει για 30 δευτερόλεπτα και δεν θα το θυμάται καν μεγαλώνοντας.”