Κρήτη: Ξαφνικός θάνατος για 41χρονη, χαροπαλεύει ο σύζυγος. Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 8 Ιουλίου 2017

Κρήτη: Ξαφνικός θάνατος για 41χρονη, χαροπαλεύει ο σύζυγος. Τραγικές φιγούρες τα δύο παιδιά

Ξεκίνησαν να περάσουν μερικές ημέρες ξεκούρασης, χαράς και διασκέδασης στην Κρήτη χωρίς να φανταστούν ότι τα πράγματα θα εξελίσσονταν με τον πλέον χειρότερο τρόπο.

Ο λόγος για μια οικογένεια Ρώσων τουριστών, που έφτασε στην περιοχή της Χερσονήσου στα τέλη Ιουνίου.

Η μητέρα, 41 ετών εξέπνευσε το πρώτο 24ωρο των διακοπών,  ενώ ο πατέρας 45 ετών, την ίδια ημέρα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε άσχημη κατάσταση και νοσηλεύεται με πολυοργανική ανεπάρκεια στο ΠΑΓΝΗ.

Τα δύο παιδιά τους, 14 και 3 ετών, έμειναν μόνα στο ξενοδοχείο και το ταξιδιωτικό γραφείο ενημέρωσε παππούδες για να τα παραλάβουν, ενώ η υπόθεση προκάλεσε και το ενδιαφέρον της πρεσβείας της χώρας τους για το τι ακριβώς συνέβη.

Οι αρχές εξέτασαν με προσοχή την μυστήρια, όπως αρχικά φαινόταν, αυτή υπόθεση αλλά τα πράγματα ξεκαθάρισαν μετά και την ενημέρωση που είχαν από ιατροδικαστική και γιατρούς.

Όπως επισημάνθηκε από τους ειδικούς και οι δύο γονείς αντιμετώπιζαν σοβαρά παθολογικά προβλήματα!

Η μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να έχει το ταξίδι τους αυτήν την τραγική κατάληξη και οι σκέψεις όλων και η φροντίδα έχει πέσει πάνω στα δύο παιδιά που έχουν υποστεί σοκ, κυρίως η 14χρονη κόρη της οικογένειας.