Χανιά: Θρήνος για τον 15χρονο Δημήτρη - “Κράνος να πάρεις...” - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 2 Ιουλίου 2017

Χανιά: Θρήνος για τον 15χρονο Δημήτρη - “Κράνος να πάρεις...”



Έχασε τη ζωή του τόσο πρόωρα σε τροχαίο, τα ξημερώματα του Σαββάτου...
Στα μαύρα έχει ντυθεί η Παλαιόχωρα στα Χανιά, από τον ξαφνικό χαμό του 15χρονου Δημήτρη σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα του Σαββάτου.

«Έφυγε» πάνω στο μηχανάκι του και βύθισε στο πένθος την οικογένειά του, τους συγγενείς και τους φίλους του και αυτούς που τον αγαπούσαν.

Οι φίλοι και οι γνωστοί του τον αποχαιρετούν με ένα συγκλονιστικό μήνυμα, που μάλλον πρέπει να γίνει μάθημα σε όλα τα νέα παιδιά που ανεβαίνουν σε μηχανάκια χωρίς κράνος.

«Κράνος να πάρεις», αυτά είναι τα τελευταία λόγια που άκουσες από την μάνα σου. Φυσικά και δεν πήρες ή ακόμα και να το πήρες το κρατούσες.

Ναι για σένα λέω, εσένα που τελικά κατάφερες να πείσεις τους δικούς σου να σου πάρουν το γαμημένο μηχανάκι, εσένα που σήμερα ήσουν τυχερός και γύρισες σπίτι σου, αύριο θα είσαι όμως;

Εσένα που νομίζεις ότι επειδή είσαι πάνω σε δύο ρόδες και πας με 100, σου ανήκει όλος ο κόσμος. Εσύ όμως ανήκεις στην οικογένεια σου και δεν έχεις δικαίωμα να σε στερήσεις από αυτούς.

Όλοι λέτε «στ’ αρχ... μου η ζωή μου», ε ναι βέβαια δεν κουράστηκες εσύ για να σε μεγαλώσεις, ούτε εσύ θα κλαις όταν πεθάνεις, εσύ θα κάνεις την καύλα σου εκείνη την ώρα οι δικοί σου θα κλαίνε μια ζωή μετά.

Καλό ταξίδι να προσέχεις εκεί πάνω και θα είσαι πάντα στης καρδιές όλων μας»