Απίστευτο! 15χρονη σκότωσε τη μητέρα της και μετά ανέβασε post στο faceboοk - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 14 Ιουλίου 2017

Απίστευτο! 15χρονη σκότωσε τη μητέρα της και μετά ανέβασε post στο faceboοk

Δεν την χωράει ο ανθρώπινος νους την πράξη της 15χρονης Αννα Σκρόντερ από το Ιλινόις των ΗΠΑ. Αγόρασε όπλο και μόλις γύρισε στο σπίτι η μητέρα της από τη δουλειά, της ζήτησε να βάλει μια πετσέτα στο πρόσωπό της και την πυροβόλησε!

Σύμφωνα πάντα με την αστυνομία η 53χρονη Πέγκυ, έπεσε νεκρή και η 15χρονη κόρη της αμέσως έστειλε μήνυμα στην κολλητή της φίλη λέγοντας τι ακριβώς έκανε. Η φίλη της βοήθησε… να βάλει φωτιά στο σπίτι της έτσι ώστε να σβήσει τα στοιχεία που θα την ενοχοποιούσαν για το αποτρόπαιο έγκλημα που μόλις είχε διαπράξει! Η φίλη της Άννας είπε στη μητέρα της όσα έζησε με τη φίλη της και φυσικά εκείνη κάλεσε την αστυνομία.


Λίγο μετά η μικρή ατάραχη μπήκε στο facebook και έγραψε: «Δεν ξέρω καν αν με βλέπεις αυτή τη στιγμή… Αν μπορείς θέλω να σου πω ότι ήσουν η καλύτερη φίλη μου…Συγνώμη που δεν ήμουν η καλύτερη κόρη…Ήθελα να ξέρεις ότι σε αγαπώ και ότι δεν θα σε ξεχάσω ποτέ»