ΚΕΡΚΥΡΑ: Δικογραφία σε βάρος 74χρονου για εκτέλεση σκύλου στην Αχαράβη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

ΚΕΡΚΥΡΑ: Δικογραφία σε βάρος 74χρονου για εκτέλεση σκύλου στην Αχαράβη

Δικογραφία σε βάρος 74χρονου για εκτέλεση σκύλουΔικογραφία σχηματίστηκε, σε βάρος ενός 74χρονου Κερκυραίου από το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας, για παραβάσεις του νόμου για τα δεσποζόμενα και αδέσποτα ζώα συντροφιάς καθώς και για παράνομη οπλοχρησία.
Όπως ανακοίνωσε σήμερα η Αστυνομία, προηγήθηκε σχετική καταγγελία σύμφωνα με την οποία , την Παρασκευή (28.07.2017), τις πρώτες πρωινές ώρες, στην περιοχή Αχαράβη της Βόρειας Κέρκυρας, τραυματίστηκε θανάσιμα αδέσποτος σκύλος, με την χρήση κυνηγητικού όπλου.
Προανάκριση για την υπόθεση πραγματοποίησε το Αστυνομικό Τμήμα Βόρειας Κέρκυρας.
Η δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του 74χρονου θα διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κέρκυρας.
Επιπλέον τονίζεται ότι η κακοποίηση, ο βασανισμός, η κακή και βάναυση μεταχείριση, καθώς και οποιαδήποτε πράξη βίας σε βάρος ζώου είναι πράξεις άδικες, που διώκονται σε βαθμό πλημμελήματος και τιμωρούνται με φυλάκιση και χρηματική ποινή, σύμφωνα με το Ν. 1197 / 1981, όπως τροποποιήθηκε με το Ν. 4039/ 2012 και ισχύει σήμερα.
Οι πολίτες που αντιλαμβάνονται ανάλογα περιστατικά, καλούνται να τα καταγγέλλουν στις κατά τόπους Αστυνομικές Αρχές. kerkyrasimera.gr