Ξαφνικός θάνατος στο Survivor! Ποιος αποχωρεί; Τρίζουν καρέκλες... - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Τετάρτη 7 Ιουνίου 2017

Ξαφνικός θάνατος στο Survivor! Ποιος αποχωρεί; Τρίζουν καρέκλες...


Τα πάνω κάτω έρχονται στο δημοφιλές ριάλιτι του ΣΚΑΪ. Κανείς δεν πρέπει να νιώθει ασφαλής...

Το αποψινό επεισόδιο του Survivor δεν θα μοιάζει με κανένα προηγούμενο! Η ασυλία πάει πακέτο με την αποχώρηση. Η διαδικασία είναι άμεση: όποιος προταθεί για αποχώρηση φεύγει το ίδιο βράδυ! Από εδώ και πέρα αυτό θα γίνεται ταυτόχρονα, καθώς επισπεύδονται τα γυρίσματα. Ο λόγος; Παίκτες και συντελεστές πρέπει να έχουν εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο έως τις 25 Ιουνίου. Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor;

Οι νέοι κανόνες
Οι εννέα παίκτες του Survivor τέθηκαν στη διάθεση των τηλεθεατών για 24 ώρες. Το κοινό ψήφισε και διαμορφώθηκε η λίστα των εννέα, από τον δημοφιλέστερο παίκτη, έως αυτόν με τις λιγότερες ψήφους. Οι αγώνες ασυλίας, ατομικής ασυλίας και οι ψηφοφορίες συνεχίζονται κανονικά, όμως όταν βγαίνουν οι προτεινόμενοι, δεν θα ψηφίζει εκ νέου το κοινό. Θα αποχωρεί αυτός που έχει τις λιγότερες ψήφους από τη λίστα. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώνει αμέσως το όνομά του. Με αυτόν τον τρόπο θα γίνουν οι επόμενες πέντε αποχωρήσεις μέχρι να φτάσουμε στον ημιτελικό, όπου θα δούμε τέσσερις παίκτες. Την ομάδα που θα έχει κερδίσει στον αγώνα ασυλίας, πλέον, θα την περιμένει και ένα μεγάλο έπαθλο, διαφορετικό κάθε φορά.

Τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας
Στην εκπομπή Φτιάξε καφέ να τα πω, παρουσίασαν τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας και τα ποσοστά των δύο πρώτων -σύμφωνα πάντα με ανεπιβεβαίωτες διαρροές και όχι επίσημες πληροφορίες. Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης βρίσκονται στην κορυφή.

Ο Ντάνος και ο Μάριος έδωσαν σκληρή μάχη για την πρωτιά και μέσα στο 24ωρο ήταν αρκετές φορές που ο ένας περνούσε πάνω από τον άλλον. Τελικά, πέρασε με μισή μονάδα πάνω ο Γιώργος Αγγελόπουλος. Πληροφορίες θέλουν την Ευρυδίκη Βαλαβάνη, η οποία τερμάτισε τελευταία, να μην κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό ούτε 1%.

Ποιοι πάνε στον ημιτελικό του Survivor
Έτσι όπως διαμορφώθηκε η ψηφοφορία, ο Γιώργος Αγγελόπουλος και ο Μάριος Πρίαμος Ιωαννίδης θα είναι μέσα στους τέσσερις παίκτες που θα φτάσουν στον ημιτελικό, καθώς και οι δύο είναι πρώτοι σε ψήφους, ο καθένας στην ομάδα του. Έτσι, αναμένουμε να δούμε στην πορεία του παιχνιδιού, ποιοι θα ολοκληρώσουν το καρέ και βέβαια, ποιοι θα καταφέρουν να φτάσουν στον μεγάλο τελικό.

Το αποψινό επεισόδιο με τον… ξαφνικό θάνατο
Μαχητές και Διάσημοι θα έρθουν απόψε αντιμέτωποι με την μεγαλύτερη πρόκληση. Ένα δύσκολο αγώνισμα υψηλών απαιτήσεων που θα κρίνει πολλά. Τα λάθη και οι αστοχίες δεν έχουν χώρο στον σημερινό στίβο μάχης. Όποιος χάνει θα το πληρώνει ακριβά. Χάνεις την ασυλία, μπαίνεις στο συμβούλιο, σε προτείνουν για αποχώρηση, φεύγεις! Διαδικασία ξαφνικός θάνατος! Οι δύο ομάδες έχουν μόνο μια επιλογή: να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για το έπαθλο της ασυλίας.

Οι δηλώσεις των παικτών

Μπο: «Έχει έρθει σε πολύ κρίσιμο σημείο, πλέον, το παιχνίδι».

Μάριος Ιωαννίδης: «Οποιαδήποτε από τις δύο ομάδες χάσει, κατευθείαν ένας παίκτης φεύγει και πάει σπίτι του. Έχουμε μείνει πάρα πολύ λίγοι. Φυσικά, όλων μας η καρέκλα τρίζει».

Γιώργος Χρανιώτης: «Θα κοιτάξουμε να αποφύγουμε τον ξαφνικό θάνατο και να γευτούμε την ξαφνική χαρά. Δεν λέω μεγάλα λόγια, λέω ότι σήμερα δεν φεύγει κανείς από εμάς».

Κώστας Αναγνωστόπουλος: «Η ομάδα μου είναι έτοιμη. Θα πάμε σήμερα και θα τα δώσουμε όλα».

Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor;
Ποια ομάδα θα κερδίσει απόψε το βράδυ το έπαθλο της ασυλίας; Ποιος παίκτης θα αποχωρήσει από το “Survivor”; Πώς θα διαχειριστούν οι εναπομείναντες παίκτες την αποχώρηση του συμπαίκτη τους; Πώς θα είναι η επόμενη μέρα στην παραλία;

Κάποια από τα σπόιλερ -μιλάμε πάντα για ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες- λένε πώς σήμερα χάνουν οι Μαχητές και αποχωρεί από το Survivor η Σάρα Εσκενάζυ.

Στα ύψη η τηλεθέαση στο χθεσινό επεισόδιο
Ένας αγώνας ντέρμπι, ένα έπαθλο επικοινωνίας κι ένα παιχνίδι ερωτήσεων με έπαθλο φαγητό υπό των φως των κεριών, ήταν αρκετά για να κεντρίσουν χθες το ενδιαφέρον των τηλεθεατών και να κατατάξουν για μια ακόμη φορά το Survivor στην κορυφή του πίνακα τηλεθέασης. Το χθεσινό επεισόδιο παρακολούθησαν έστω και για ένα λεπτό 2.353.931 τηλεθεατές, που στο νεανικό κοινό 15-44 κατέγραψε κατά μέσο όρο 59%, ενώ έφτασε μέχρι και 68,5%  όταν στο γενικό σύνολο ο μέσος όρος ήταν 46,3%.

Οι δυο ομάδες κλήθηκαν χθες να συμμετάσχουν σ’ ένα αγώνισμα που απαιτούσε ταχύτητα, ευλυγισία και φυσικά ευστοχία. Κι ενώ στην αρχή προηγούνταν οι «Διάσημοι», στη συνέχεια το σκορ έφτασε στο 5-5 και ο αγώνας έληξε με 10-6 υπέρ των «Μαχητών».

Κι επειδή όλα μπορεί να συμβούν στο Survivor, ακόμα και να χάσει ο καλύτερος παίκτης, ο Γιώργος Αγγελόπουλος ηττήθηκε από τον Γιάννη Σπαλιάρα.

Οι τρυφερές εκπλήξεις του επάθλου…
Το έπαθλο της επικοινωνίας που κέρδισαν οι «Μαχητές» ήταν βίντεο από αγαπημένα τους πρόσωπα και για μια ακόμη φορά η συγκίνηση δεν έλειψε από τα πρόσωπά τους. «Δεν έχω πάρα πολύ χρόνο, αλλά θα σου πω τα πιο σημαντικά που είμαι σίγουρη θες να ακούσεις κι εσύ. Έχεις γίνει ένας τρομερός μαχητής, ένας αληθινός survivor, έχεις κάνει τρομερή εξέλιξη στο παιχνίδι κι αυτό φαίνεται μέσα από την ομαδικότητα, μέσα από το χαρακτήρα σου», είπε η φίλη του Κωνσταντίνου Βασάλου.

Την ίδια μέρα, «Διάσημοι» και «Μαχητές» πέρασαν όμορφες στιγμές στο «Παιχνίδι ερωτήσεων».  Το έπαθλο του φαγητού περιείχε αλλαντικά, τυριά και κρασί και ο Κώστας Αναγνωστόπουλος που ήταν ο νικητής είχε την ευκαιρία ν’ απολαύσει το έπαθλό του μαζί μ’ έναν συμπαίκτη του. Ο Μάριος Ιωαννίδης ήταν ο παίκτης που επέλεξε αφού μ’ εκείνον έφτασαν στον τελικό.

Δείτε το τρέιλερ για το αποψινό επεισόδιο: