Survivor: Ξεκίνησε η κρίσιμη 24ωρη ψηφοφορία που καθορίζει τις αποχωρήσεις (video) - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Survivor: Ξεκίνησε η κρίσιμη 24ωρη ψηφοφορία που καθορίζει τις αποχωρήσεις (video)

Survivor: Ξεκίνησε η κρίσιμη 24ωρη ψηφοφορία που καθορίζει τις αποχωρήσεις (video)Από το βράδυ της Κυριακής και για 24 ώρες οι γραμμές παραμένουν ανοιχτές για να ψηφίσει ο κόσμος τον αγαπημένο του παίκτη στο Survivor. Με βάση αυτές τις θετικές ψήφους, θα δημιουργηθεί μια κατάταξη των 9 παικτών, η οποία θα παραμείνει κρυφή τόσο από τους παίκτες όσο και από το κοινό. Όμως αυτή η κατάταξη καθορίζει ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί κάθε φορά από το Survivor. 

Μετά τους αγώνες ασυλίας, η ηττημένη ομάδα θα υποδυκνύει τους προτεινόμενους προς αποχώρηση στο Συμβούλιο του Νησιού και ο Σάκης Τανιμανίδης θα ανακοινώνει αμέσως ποιος παίκτης αποχωρεί από το Survivor. 

Αυτός θα είναι ο λιγότερο δημοφιλής παίκτης βάση της 24ωρης ψηφοφορίας. 

Ποιος είναι ο λόγος που θα γίνουν έτσι οι αποχωρήσεις; 

«Γνωρίζετε ότι μέχρι σήμερα οι ψηφοφορίες που είχαμε κάθε εβδομάδα για τους υποψήφιους ήταν σχεδόν live. Είχαμε το Συμβούλιο και οι τηλεθεατές μπορούσαν να ψηφίσουν τον παίκτη ή την παίκτρια που προτιμάνε κι έτσι με την ψήφο τους έβγαινε το αποτέλεσμα. Επειδή αυτές τις τελευταίες ημέρες που πλησιάζουμε όλο και πιο κοντά στον μεγάλο τελικό, τα γυρίσματα του παιχνιδιού θα γίνουν πιο γρήγορα, πιο συμπυκνωμένα, θα κάνουμε αυτή τη μεγάλη ψηφοφορία έτσι ώστε να έχουμε μια κατάταξη δημοτικότητας των παικτών και με αυτή την κατάταξη να γίνουν οι επόμενες 5 αποχωρήσεις» ανέφερε συγκεκριμένα ο Σάκης Τανιμανίδης στο ειδικό Συμβούλιο του Νησιού στο Survivor.