ΚΕΡΚΥΡΑ: Νεκρή καρέτα καρέτα στην παραλία του Άη Γόρδη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

ΚΕΡΚΥΡΑ: Νεκρή καρέτα καρέτα στην παραλία του Άη Γόρδη

Μια νεκρή θαλάσσια χελώνα καρέτα καρέτα ξέβρασε η θάλασσα στην παραλία του Άη Γόρδη, λίγο πριν της 5 το απόγευμα της Δευτέρας, προκαλώντας έκπληξη αλλά παράλληλα και θλίψη στους λουόμενους που απολάμβαναν εκείνη την ώρα το μπάνιο τους.

Το περιστατικό συνέβη όπως προαναφέραμε νωρίς το απόγευμα όταν κάποιοι εκ των παρευρισκομένων παρατήρησαν κάτι να επιπλέει στα νερά της παραλίας του Άη Γόρδη. Ανάμεσά τους, κάποιοι αναγνώρισαν πως το «ακίνητο αντικείμενο» ήταν τελικά μια θαλάσσια χελώνα (πιθανότατα καρέτα καρέτα) και προέτρεψαν τον κόσμο να βγει από τη θάλασσα, μη γνωρίζοντας εκείνη την ώρα την κατάστασή της.
Λίγη ώρα αργότερα, το κύμα «ξέβρασε» την άψυχη χελώνα στην ακτή με τους παρευρισκόμενους να μαρτυρούν πως πιθανότατα να ήταν μέρες νεκρή λόγω της δυσοσμίας που ανέδυε.
Στο σημείο έσπευσαν και οι ναυαγοσώστριες που βρίσκονταν εκείνη την ώρα στην παραλία ενώ αμέσως ενημερώθηκε το Κεντρικό Λιμεναρχείο Κέρκυρας προκειμένου να απομακρύνουν τη νεκρή χελώνα. Πάντως, σύμφωνα με μαρτυρίες, δύο τουλάχιστον ώρες μετά την κλήση του Λιμεναρχείου, δεν είχε ακόμα εμφανιστεί κάποιος υπεύθυνος! corfupost.gr