Παναθηναϊκός: «Κλείνει» Άλτμαν και συνεχίζει - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 26 Ιουνίου 2017

Παναθηναϊκός: «Κλείνει» Άλτμαν και συνεχίζει

«Κλείνει» Άλτμαν και συνεχίζειΟ Όμρι Άλτμαν θα αποτελέσει πιθανότατα την πρώτη μεταγραφή του Παναθηναϊκού. Φουλ για φορ οι «πράσινοι», καθώς μέχρι αύριο ολοκληρώνεται η πώληση του Μπεργκ.
Σε εβδομάδα σημαντικών εξελίξεων στα μεταγραφικά μπήκε ο Παναθηναϊκός. Τη στιγμή που μέχρι αύριο αναμένεται να ολοκληρωθεί και τυπικά η πώληση του Μάρκους Μπεργκ στην Αλ Αΐν (με τους «πράσινους» να εισπράττουν, κατά πληροφορίες, 2,3 εκατ. ευρώ), υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για την ενίσχυση της ομάδας.

Ο Όμρι Άλτμαν θα είναι πιθανότατα η πρώτη μεταγραφή της ομάδας. Έχει ήδη αποφασιστεί να ενεργοποιηθεί η οψιόν αγοράς του έναντι 150.000 ευρώ από τη Χάποελ Τελ Αβίβ και ο 24χρονος Ισραηλινός, που μπορεί να παίξει σε όλες τις θέσεις πίσω από τον σέντερ φορ, βρίσκεται μια ανάσα από το «τριφύλλι». Η προσθήκη του, δε, ίσως δώσει στον Παναθηναϊκό την πολυτέλεια να περιμένει λίγο καιρό ακόμη για τον Πολ Ζοσέ Εμποκού. Αν η Κιέβο δεν συναινέσει τελικά στην παραχώρησή του, τότε θα γίνει κίνηση για άλλον ακραίο μεσοεπιθετικό.

Από εκεί και πέρα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης αναμένεται να έχει συζητήσεις με τους Ροντρίγκο Μολέδο και Νίκλας Χουλτ, προκειμένου να διαπιστώσει τις προθέσεις τους. Είναι γνωστό στη διοίκηση πως οι μάνατζερ αμφοτέρων έχουν κάνει επαφές και ο προπονητής του «τριφυλλιού» θέλει να διαπιστώσει από τους παίκτες του αν έχουν τάσεις φυγής ή είναι αφοσιωμένοι στην ομάδα, προκειμένου να πράξει αναλόγως. Αν υπάρξει πώληση του Μολέδο, ο Παναθηναϊκός θα αναγκαστεί να κινηθεί και για βασικό στόπερ (ο Δημήτρης Κολοβέτσιος προορίζεται να πάρει τη θέση του Ράσμους Τελάντερ, εφόσον ο Δανός αποχωρήσει), ενώ αν αποχωρήσει ο Χουλτ, τότε οι «πράσινοι» θα κινηθούν για βασικό αριστερό μπακ, που δεν θα είναι ο Φιλίπε Φερέιρα της Πάσος Φερέιρα, που προορίζεται για αναπληρωματικός.

Στο μέτωπο του βασικού σέντερ φορ ή… αντι-Μπεργκ, έχει αποφασιστεί να αποκτηθεί ένας παίκτης με καλό συμβόλαιο, της τάξεως των 700-800 χιλ. ευρώ. Είναι δύσκολο να βρεθεί στην αγορά ελεύθερος παίκτης κλάσης που να δεχτεί να έρθει άμεσα στον Παναθηναϊκό, γι’ αυτό δεν αποκλείεται να γίνει μια προσθήκη δανεικού με οψιόν αγοράς. Ο Απόστολος Γιάννου αρέσει στο «τριφύλλι», ωστόσο από τη στιγμή που έχει συμβόλαιο 1,5 εκατ. ευρώ στην Κίνα κάθε συζήτηση μάλλον σταματά εκεί.

Ανάλογα με τα χαρακτηριστικά του φορ που θα έρθει, θα αποκτηθεί και ο παρτενέρ του, στη θέση του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ο Νίκος Λυμπερόπουλος είχε κάνει μια προεργασία για τη συγκεκριμένη θέση και οι παίκτες που είχε στη λίστα του εξετάζονται, αλλά προτεραιότητα στην παρούσα φάση είναι ο βασικός σέντερ φορ.

Φυσικά υπάρχει σε εκκρεμότητα και η υπόθεση του τεχνικού διευθυντή. Έχουν γραφτεί πολλά ονόματα, από αυτό των… παλιόφιλων Νταμπίζα και Αντωνίου μέχρι και του Μιλοβάνοβιτς ή του Καλσάδο, που έχουν περάσει από ΑΕΚ και Άρη αντίστοιχα, αλλά δεν υπάρχει ακόμη απόφαση. Αυτή πάντως αναμένεται άμεσα, γιατί ο Μαρίνος Ουζουνίδης δεν μπορεί να τρέξει και το κομμάτι της αναζήτησης παικτών ή των επαφών μαζί τους, μιας και από σήμερα αρχίζει η προετοιμασία. sport-fm.gr