Huawei P9 Lite 2017, ανανεώνοντας την πετυχημένη συνταγή - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Huawei P9 Lite 2017, ανανεώνοντας την πετυχημένη συνταγή

Ένα από τα πιο επιτυχημένα smartphone της Huawei στην ελληνική αγορά, το P9 Lite, ανανεώνεται, με την κινεζική εταιρεία να κυκλοφορεί πλέον τη νέα έκδοση με ονομασία Huawei P9 lite 2017 με ακόμα καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά, αποτελώντας μία από τις καλύτερες προτάσεις στη μεσαία κατηγορία.
Huawei P9 Lite 2017, ανανεώνοντας την πετυχημένη συνταγήΔιατηρώντας τον πολυτελή σχεδιασμό και την πολύ καλή ποιότητα κατασκευής, το Huawei P9 Lite 2017 μπαίνει εύκολα σε οποιαδήποτε τσέπη εξαιτίας του πάχους των 7,6 χιλιοστών αλλά και του βάρους των 146 γραμμαρίων. Ξεχωρίζει για την IPS οθόνη των 5,2 ιντσών με Full HD ανάλυση, η οποία διαθέτει εξαιρετικά χρώματα ενώ διαθέτει και ελαφρά κυρτότητα στις δύο πλευρές για πολύ καλύτερη αίσθηση κατά το κράτημα της συσκευής. Προστατεύεται ακόμη από Gorilla Glass για μεγάλη αντοχή σε γρατζουνιές και άλλες αντίξοες συνθήκες
Στο εσωτερικό συναντάμε τον οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 655 που κατασκευάζει η ίδια η Huawei, με τους τέσσερις πυρήνες να είναι χρονισμένοι στα 2,1GHz ενώ οι υπόλοιποι τέσσερις στο 1,7GHz. Σε συνδυασμό με την παρουσία 3GB μνήμης, το P9 Lite 2017 καταφέρνει να διαθέτει επιδόσεις που θα υπερκαλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη είτε με κάποια «βαριά» εφαρμογή είτε για οποιοδήποτε παιχνίδι με τη χρήση του υποσυστήματος γραφικών Mali-T830MP2, διατηρώντας την ομαλή απεικόνιση των γραφικών ακόμα και στα πιο απαιτητικά παιχνίδια.

Με το P9 Lite 2017 η Huawei συγκρούεται μετωπικά με άλλα smartphones της ίδιας κατηγορίας όπως το Galaxy J5 (2016) της Samsung. Συγκριτικά, η πρόταση της Huawei διαθέτει μεταξύ άλλων μεγαλύτερη ανάλυση (Full HD vs HD), καλύτερες επιδόσεις καθώς και περισσότερη μνήμη (3GB έναντι 2GB). Ο αποθηκευτικός χώρος στο Huawei P9 lite 2017 είναι 32GB, δηλαδή διπλάσιος ενώ είναι επεκτάσιμος και μέσω microSD κάρτας.

Για την ασφαλή πρόσβαση στη συσκευή και στα προσωπικά στοιχεία του χρήστη, η Huawei ενσωματώνει το νέας γενιάς αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων, με τη διαδικασία της αναγνώρισης να πραγματοποιείται σε χρόνο ρεκόρ.

Δημοσιευμένη Εικόνα
Η κύρια κάμερα στο πίσω μέρος στηρίζεται σε αισθητήρα 12MP, διαθέτοντας χαμηλό διάφραγμα f/2.0 για πολύ καλές λήψεις όχι μόνο κάτω από το φως του ηλίου αλλά και σε δύσκολες συνθήκες. Ο δεύτερος αισθητήρας των 8MP εγγυάται τη λήψη πολύ καλών selfies, με τη Huawei να προσφέρει ειδικά φίλτρα για ακόμη πιο εντυπωσιακά αποτελέσματα.

Τέλος, το Huawei P9 Lite 2017 στηρίζεται στην τελευταία έκδοση του Android, την 7.0 Nougat, στην επιφάνεια της οποίας υπάρχει το εξελιγμένο περιβάλλον χρήσης της ίδιας της εταιρείας, το EMUI 5.1. Το ανανεωμένο γραφικό περιβάλλον της εταιρείας έρχεται με πρόσθετα χαρακτηριστικά, με τον χρήστη να μπορεί να πραγματοποιεί οποιαδήποτε ενέργεια επιθυμεί χωρίς να χρειάζεται περισσότερα από 3 αγγίγματα. insomnia.gr