Φώναζε στη γυναίκα του και της φερόταν σαν σκουπίδι μπροστά στον κόσμο. τότε μια έφηβη που καθόταν δίπλα του έκανε ΚΑΤΙ μοναδικό..! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Φώναζε στη γυναίκα του και της φερόταν σαν σκουπίδι μπροστά στον κόσμο. τότε μια έφηβη που καθόταν δίπλα του έκανε ΚΑΤΙ μοναδικό..!

H λεκτική κακοποίηση μερικές φορές παραβλέπεται, όταν στην πραγματικότητα μπορεί να προκαλέσει την ίδια ζημιά με την σωματική κακοποίηση. Όταν κάποιος κακοποιείται σωματικά, υποθέτουμε ότι κάποιος άλλος θα επέμβει για να βοηθήσει. Αλλά γιατί είναι διαφορετικό όταν η κακοποίηση είναι λεκτική;

Πετάγεται στο μυαλό μας η φράση “κοίτα την δουλειά σου” αλλά αν κάποιος κακοποιείται λεκτικά δημοσίως, φαντάζεστε τι γίνεται στο σπίτι; Το θέμα είναι ότι η κακοποίηση είναι κακοποίηση, ό,τι μορφή κι αν έχει και ποτέ δεν είναι εντάξει. Όταν η εκπομπή “What Would You Do” αποφάσισε να ρίξει φως σε αυτό το θέμα, βρήκαν μια έφηβη με χρυσή καρδιά και σοφό μυαλό.

Δύο ηθοποιοί σκηνοθετούν έναν καβγά και ο άντρας αρχίζει να φωνάζει, γίνεται προσβλητικός και βίαιος. Αλλά όλοι συνεχίζουν να περπατούν. Όλοι εκτός από την Martina. H Martina είναι μόλις 19 ετών αλλά έδειξε περισσότερη συμπόνια και δύναμη από οποιονδήποτε άλλο στο μαγαζί.

Απομακρύνει τη γυναίκα από την κατάσταση αυτή και την παρηγορεί, την ρωτάει αν είναι εντάξει και στην κυριολεξία στέκεται ανάμεσα σε εκείνη και τον βίαιο σύντροφο της. Όταν ανακαλύπτει ότι είναι ηθοποιοί, η ίδια και το υποτιθέμενο θύμα συγκινούνται. Είναι απίθανο το τι έκανε για αυτή την γυναίκα και αξίζει να δοθεί προσοχή.

Δείτε την ιστορία της αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί: