Μενίδι: Συγκλονίζει η μητέρα του μικρού Μάριου. Τα πρώτα της λόγια - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Μενίδι: Συγκλονίζει η μητέρα του μικρού Μάριου. Τα πρώτα της λόγια

Δεν το χωράει ο νους το φορτίο που καλείται να σηκώσει η μητέρα του 11χρονου Μάριου, η οποία είδε τον γιο της να πεθαίνει ξαφνικά στην γιορτή του σχολείου, όταν μία αδέσποτη σφαίρα καρφώθηκε στο κεφαλάκι του. Τα πρώτα λόγια της προκαλούν ανατριχίλα... "Ο Μάριος δεν πρόλαβε να δώσει την παράστασή του", ψέλλισε μέσα στο νοσοκομείο "Παίδων", μη γνωρίζοντας τότε τι ακριβώς συνέβη στο γιο της που έφυγε τόσο άδικα και τόσο νωρίς.

Αυτά ήταν τα λόγια της όπως τα μετέφερε ο Σωτήρης Κουφογεώργος, πρόεδρος της Ένωσης Γονέων δήμου Αχαρνών, ο οποίος ήταν μάρτυρας της πρωτοφανούς τραγωδίας που σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης στις 21:30

"Το παιδί δεν έβγαλε άχνα, έσκασε κάτω στο τσιμέντο σαν μολύβι! Όλοι νόμιζαν ότι λιποθύμησε. Πρώτη πήγε στο σημείο η μητέρα του, η οποία ήταν και δασκάλα του στην Ε΄ Δημοτικού. Στο σημείο που κατέρρευσε είχε αίμα στο τσιμέντο. Η διευθύντρια και οι δάσκαλοι του σχολείου ζητούσαν από τους υπόλοιπους μαθητές να απομακρυνθούν και καλούσαν στα μεγάφωνα αν υπάρχει κάποιος γιατρός στην εκδήλωση.

Εμφανίστηκε μια μητέρα μαθητή που είναι αναισθησιολόγος και μαζί με τη μητέρα του, η οποία, όπως έμαθα, έχει γνώσεις νοσηλευτικής, του έδωσαν τις πρώτες βοήθειες. Του έβαλαν ένα πανί στο κεφάλι για να σταματήσουν την αιμορραγία, του έκαναν πολλές τεχνητές αναπνοές για να το επαναφέρουν. Όπως άκουσα, είχε σφυγμό, αλλά δεν είχε τις αισθήσεις του", είπε.

Λίγα λεπτά πριν κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί πως η γιορτή, τα γέλια και τα παιχνίδια θα βάφονταν με το αίμα του ανήλικου μαθητή, που περίμενε πως και πως να δώσει την παράσταση του, μπροστά στην μητέρα και δασκάλα του αλλά και στους φίλους και συμμαθητές του.

Σε φωτογραφία από τη γιορτή που δημοσιεύει η Real News τα παιδιά της Δ’ τάξης αποχαιρετούν τη σχολική χρονιά. Τη φωτογραφία τράβηξε γονέας και έχει απαθανατίσει τη στιγμή που οι μαθητές χαιρετούν τους θεατές τους. Κανονικά μετά από ελάχιστα λεπτά ο Μάριος και οι συμμαθητές του της Ε’ τάξης θα έπαιρναν σειρά για το δικό τους κομμάτι στην παράσταση.

Κρατούσε τα χέρια των συμμαθητών του στο πλαίσιο των σχολικών επιδείξεων και με ανυπομονησία περίμενε να έλθει η σειρά του για να εντυπωσιάσει... Όμως δεν πρόλαβε!