Ο Άντρας της την πέταξε στον τοίχο και την χτύπησε με το σφυρί. Δείτε την αντίδραση του μολοσσού της και θα συγκλονιστείτε! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 11 Ιουνίου 2017

Ο Άντρας της την πέταξε στον τοίχο και την χτύπησε με το σφυρί. Δείτε την αντίδραση του μολοσσού της και θα συγκλονιστείτε!


Σύμφωνα με αναφορές, περίπου το 40% των γυναικών που βιώνουν οικογενειακή κακοποίηση δεν αποφασίζουν να βγουν από αυτές τις σχέσεις γιατί φοβούνται να αφήσουν τα κατοικίδιά τους πίσω. Μία γενναία γυναίκα όμως κατάφερε να μετατρέψει τον εφιάλτη της σε λύση για άλλες κακοποιημένες γυναίκες.

Μία μέρα, την χτύπησε ο φίλος της στο σπίτι. Ξεκίνησε να τραβάει τα ρούχα της, την πέταξε πάνω στον τοίχο και άρχισε να την χτυπάει. Τότε ήταν που το θαρραλέο σκυλί της μπήκε μέσα στο δωμάτιο. Ο 50 κιλών μολοσσός της, με όνομα J. Matthew, έκατσε από πάνω της καθώς πήγε να την χτυπήσει με ένα σφυρί, παίρνοντας τα χτυπήματα πάνω του.

Ο δράστης πήρε το σκυλί και το οδήγησε σε μία πολυσύχναστη διασταύρωση, αφήνοντάς τον εκεί να πεθάνει. Στο μεταξύ, η γυναίκα βρήκε τον χρόνο και δραπέτευσε. Οι αρχές την έστειλαν σε ένα κοντινό καταφύγιο γυναικών, με όνομα Rose Brooks Center.

Παρόλο που ο J. Matthew είχε αρκετά σπασμένα κόκαλα, είχε καταφέρει να επιβιώσει. Ωστόσο, το καταφύγιο έχει πολιτική ενάντια στα κατοικίδια. Η γυναίκα όμως δεν υπήρχε περίπτωση να αφήσει το αγαπημένο της σκυλί και φύλακα άγγελο, ειδικά αφού είχε θυσιάσει το σώμα του για εκείνη.

Αφού άκουσε την ιστορία της, το κέντρο έκανε κάτι απίστευτο. Αποφάσισαν να κάνουν μία εξαίρεση για εκείνη και της επέτρεψαν να φέρει τον σκύλο μαζί της. Το 2012, το κέντρο Rose Brooks Center τελικά έγινε το πρώτο καταφύγιο κακοποιημένων γυναικών που δεχόταν κατοικίδια.

Αυτή η αλλαγή στην πολιτική του καταφυγίου βοήθησε να σωθούν ακόμα περισσότερες ζωές, αφού προτρέπει τις γυναίκες να φύγουν από τις καταχρηστικές τους σχέσεις και να ζητήσουν την βοήθεια που χρειάζονται.

Δείτε στο βίντεο αναλυτικά την ιστορία της: