Ανέβασε μια Φωτογραφία με το Αγόρι της και αμέσως τα σχόλια πήραν Φωτιά. Για προσέξτε την λίγο Καλύτερα.. Θα εκπλαγείτε! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Ανέβασε μια Φωτογραφία με το Αγόρι της και αμέσως τα σχόλια πήραν Φωτιά. Για προσέξτε την λίγο Καλύτερα.. Θα εκπλαγείτε!



Μία selfie που δημοσιεύτηκε στα social media έχει γίνει viral, καθώς προκαλεί απορίες. 

Ο χρήστης του Twitter Andy Fuentes δημοσίευσε την αμφιλεγόμενη selfie στις 26 Απριλίου, που δείχνει ένα χαριτωμένο ζευγάρι που αγκαλιάζεται κοιτώντας τον φακό της κάμερας.

Αλλά μια ασυνήθιστη λεπτομέρεια στο βάθος, προκάλεσε αναστάτωση και ενδιαφέρον.

Κοιτάξτε καλύτερα τη φωτογραφία. Καταφέρατε να βρείτε μόνοι σας; Κοιτάξτε τον καθρέφτη πίσω από την κοπέλα. Αν και η κοπέλα κοιτάζει το φακό, έχοντας την πλάτη στον καθρέφτη, μπορείτε να δείτε ότι το πρόσωπό στην αντανάκλαση κοιτάζει και αυτό τον φακό της κάμερας, γεγονός που σημαίνει ότι δύο πρόσωπα μας κοιτάζουν.

Οι αντιδράσεις των χρηστών ήταν ποικίλες, καθώς άλλοι σχολίαζαν χιουμοριστικά να φέρουν τον εξορκιστή, ενώ άλλοι έλεγαν ότι είναι Photoshop.



Ένας χρήστης πρόσεξε μια λεπτομέρεια στη λεζάντα της φωτογραφίας που έγραφε: «Αγαπάω την κοπέλα μου, ακόμα και αν είναι Δίδυμος.»

Στην αστρολογία, ένα ζευγάρι διδύμων αντιπροσωπεύουν το ζώδιο των Διδύμων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτά τα άτομα είναι «διπρόσωπα» ή ότι έχουν διχασμένη προσωπικότητα.

Κάποιοι θεωρούν ότι η λεζάντα είναι λογοπαίγνιο με το κόλπο της ψευδαίσθησης και το ζώδιο των Διδύμων.



Ο χρήστης που δημοσίευσε τη φωτογραφία δεν έχει αποσαφηνήσει το «δεύτερο μυστηριώδες πρόσωπο», αφήνοντας πολλούς με την απορία.
Credit: OpposingViews - fanpage.g