Νέα χρυσαυγίτικη πρόκληση: «Δρόσισμα» η επίθεση του Κασιδιάρη στη Ρένα Δούρου - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 10 Ιουνίου 2017

Νέα χρυσαυγίτικη πρόκληση: «Δρόσισμα» η επίθεση του Κασιδιάρη στη Ρένα Δούρου

Νέα χρυσαυγίτικη πρόκληση: «Δρόσισμα» η επίθεση του Κασιδιάρη στη Ρένα ΔούρουΟ χρυσαυγίτης βουλευτής Κ.Μπαρμπαρούσης υποστήριξε ότι ο συνάδελφός του απλώς είχε δροσίσει τη νυν περιφερειάρχη Αττικής- Αντίδραση του προέδρου της Βουλής και του ΣΥΡΙΖΑ

Τη σαφή και πλήρη αποδοκιμασία από τη Βουλή ιταμής αναφοράς βουλευτή της ΧΑ στην περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου, ζήτησε ο πρόεδρος του Κοινοβουλίου Νίκος Βούτσης. Την αντίδραση του κ. Βούτση προκάλεσε ο εγκωμιασμός εκ μέρους του χρυσαυγίτη βουλευτή Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση παλαιότερης ενέργειας του Ηλία Κασιδιάρη, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «δρόσισε με ένα ποτήρι νερό την πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και νυν περιφερειάρχη Αττικής»
«Νομίζω πως δεν είναι δυνατόν να κλείσει αυτός ο κύκλος της ομιλίας του κ. Μπαρμπαρούση χωρίς να υπάρξει μια σαφής αποδοκιμασία από τη Βουλή, του εγκωμιασμού, της βίαιης ενέργειας η οποία μετονομάστηκε εδώ πέρα ως ότι "δρόσισε το πρόσωπο" της μετέπειτα περιφερειάρχη, της κ. Δούρου, εις εθνική ακρόαση και οπτική από τον Antenna, πριν από τρία χρόνια. Αν πέρασαν όλα αυτά τα χρόνια και δεν υπάρχει η ελάχιστη ντροπή για την αρχή βίαιων εκρήξεων που έγιναν πριν τρία χρόνια, αρχής γενομένης από τα χαστούκια και από το... δρόσισμα του νερού, είναι το ελάχιστο που πρέπει κανείς να πει. Η αποδοκιμασία πρέπει να είναι πλήρης από την πλευρά της Βουλής», τόνισε μιλώντας από τα βουλευτικά έδρανα ο Νίκος Βούτσης.

Σημειώνεται ότι κατά την ομιλία του ο Μπαρμπαρούσης χαρακτήρισε την επίθεση του  Ηλία Κασιδιάρη κατά της Ρένας Δούρου -στο γνωστό επεισόδιο εις βάρος της Λιάνας Κανέλλη- σαν... «δρόσισμα». Αυτό, γιάτι τότε είχαν αναφέρει, όπως εξήγησε, πως αν η Χρυσή Αυγή έμπαινε στο Κοινοβούλιο η χώρα θα ερχόταν πενήντα χρόνια πίσω, ενώ «ο ΣΥΡΙΖΑ είναι αυτός που τελικά φέρνει τη χώρα πίσω», όπως χαρακτηριστικά ανέφερε.

Καταδίκη από τον ΣΥΡΙΖΑ 

«Η σημερινή χυδαία αναφορά, από το βήμα της Βουλής, του υπόδικου βουλευτή της Χρυσής Αυγής, Κωνσταντίνου Μπαρμπαρούση, στην επίθεση του Ηλία Κασιδιάρη εναντίον της Ρένας Δούρου, υπενθυμίζει σε όλους το βάρβαρο και αποκρουστικό πρόσωπο του νεοναζιστικού μορφώματος» αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ και υπογραμμίζει ότι, «η καταδίκη τέτοιων φασιστικών συμπεριφορών αποτελεί καθήκον για κάθε δημοκρατικό και προοδευτικό πολίτη».