Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις από τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη: “Ο Στάθης τράβηξε τα δεινά με την Χριστίνα”! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις από τον αδελφό του Στάθη Ψάλτη: “Ο Στάθης τράβηξε τα δεινά με την Χριστίνα”!

Ο αδερφός του αείμνηστου Στάθη Ψάλτη προχώρησε σε νέες αποκαλύψες, σχετικά με την σχέση του ηθοποιού με την σύζυγό του, Χριστίνα Φιτσάκη. Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο περιοδικό ΛΟΙΠΟΝ και τη Ρενέ Σαραντινού μίλησε για τις δύσκολες ώρες που πέρασε στο πλευρό της νεαρής γυναίκας του.

«Έφυγε» ο λατρεμένος μου... Τώρα ήρθε όμως η ώρα να μιλήσω και να τα πω... Ο αδελφός μου τράβηξε τα πάντα από το σόι της κυρίας Φιτσάκη, και τώρα που θα παίξει στο «Ζορμπά» το έκανε πάλι Ψάλτη» είπε χαρακτηριστικά στην δημοσιογράφο.

Τι του έκανε η Χριστίνα;

Και τι δεν έκανε, τον βασάνιζε από τότε που ήταν καλά. Μας απέβαλε όλους, δεν μπορούσαμε να τον βρούμε στο τηλέφωνο, να μιλήσουμε μαζί του, δεν μπορούσα να δω τον αδελφό μου, να μιλήσω μαζί του κι εκείνος δεν μπορούσε να δει τα εγγόνια του. Του είχε βάλει λόγια εναντίον της Κάτιας, της πρώτης του γυναίκας. Ο Στάθης, για να ξεφύγει, έφευγε τα μεσημέρια και πήγαινε στην Κάτια κι έλεγε: «Δεν αντέχω άλλο αυτή την πίεση». Αυτά μέχρι το 2008.

Πήγαινε κρυφά από τη Χριστίνα στην πρώην σύζυγο του;

Ναι, κρυφά. Ξέρεις πώς μου φέρθηκε στο νοσοκομείο; Όταν ο αδελφός μου έπαθε το εγκεφαλικό, είχε μέσα στο σπίτι του την οικογένεια της 4-5 χρόνια, όλο της το σόι, γύρω στα 7 άτομα και τους τάιζε και τους πότιζε, τα πάντα, ό,τι ήθελαν. Του έκανε τη ζωή «πατίνι»

Γιατί το λες αυτό;

Ξέρεις τι είναι να κάνεις ταξίδι για Θεσσαλονίκη με το αυτοκίνητο 9 ώρες, να κάθεται ο Στάθης μπροστά και να του κρατάει το χέρι από πίσω; Όταν τη ρώτησα τι είναι αυτό που κάνει, μου είπε: «Παίρνω δύναμη από τον Σταθούλη» και της απάντησα: «θα του πάρεις όλη τη δύναμη και δεν θα έχει δύναμη το παιδί". Πηγαίναμε για καφέ, εκείνη καθόταν δίπλα του και όταν πήγαινε στην τουαλέτα, μου έλεγε ο Στάθης: «Δεν αντέχω, ρε αδελφέ».

Γιατί πιστεύεις ότι ο Στάθης δεν έδινε τέλος στο γάμο του;

Ξέρεις πόσες φορές την έδιωξε; Δέκα φορές την είχε διώξει από το σπίτι κι εκείνη τότε με έπαιρνε τηλέφωνο και μου έλεγε: «Με έδιωξε ο Στάθης». Δεν την είχα ψυλλιαστεί τότε και τον έπαιρνα τηλέφωνο και του έλεγα: «Έλα, ρε Σταθάκη, αμαρτία είναι». Ήταν 16-17 χρονών όταν τη γνώρισε.

Όπως μάθαμε όλοι, ήταν συνεχώς δίπλα του.

Είπε στον αδερφό μου: “Σε παρατάω και να έρθουν οι πρώην σου να σε κοιτάξουν”, ήμουν μπροστά. Στο νοσοκομείο ο γιατρός μου είπε: “Ο Στάθης θα πάει περπατώντας στο σπίτι”. Εγώ χάρηκα και τότε η Χριστίνα μου είπε: “Ο Στάθης δεν θα ζήσει”. Μιλάμε για τέτοια συμπεριφορά. Δεν αντέχω να μην τα πω.

Ο Στάθης στις συνεντεύξεις του έλεγε τα καλύτερα και έδειχναν πολύ αγαπημένο ζευγάρι.

Ποιο αγαπημένο ζευγάρι; Αυτή το έπαιζε, ο Στάθης τράβηξε τα δεινά μαζί της. Έπαθε μαρμαρυγή και μετά το εγκεφαλικό. Είχαν πάει στο νοσοκομείο για δικό της θέμα και με είχε πάρει τηλέφωνο, γιατί μόνο τότε με έπαιρνε, και μου είπε ότι ο Στάθης παραμιλάει και λέει κάτι ακαταλαβίστικα. Πήγα τους είδα και κατάλαβα ότι είχε πάθει εγκεφαλικό, γιατί είχε στραβώσει το στόμα του. Πήγαμε στο γιατρό και εκείνη δεν είχε πάρει είδηση τι είχε πάθει ο αδερφός μου.