Στο Μαρόκο τα αρχαιότερα απολιθώματα του είδους μας - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 9 Ιουνίου 2017

Στο Μαρόκο τα αρχαιότερα απολιθώματα του είδους μας

Για το Survivor, αλλά και τη σχέση της με τον Γιάννη Σπαλιάρα, καθώς είχε ειπωθεί ότι μπορεί και να υπάρχει φλερτ μεταξύ τους μίλησε στην πιο πρόσφατη συνέντευξή της η Ελισάβετ Αϊνατζιόγλου.

Survivor: Δεν υπήρχε φλερτ με τον Σπαλιάρα, θα μπορούσε να είναι μπαμπάς μου!Όταν ρωτήθηκε τελικά ποιος ήταν ο λόγος που οι Διάσημοι έδιωξαν από την ομάδα τους τον Σπαλιάρα, η παίκτρια της ομάδας των Μαχητών, που έδωσε συνέντευξη μαζί με την αδελφή της Ειρήνη, στο περιοδικό Down Town, είπε: «Εμείς τον ψηφίσαμε με κριτήρια αθλητικά. Δεν είχαμε κάποιο παράπονο».

«Σίγουρα υπάρχουν στιγμές που ο ένας σπάει τα νεύρα του άλλου, το θέμα είναι εσύ πως το διαχειρίζεσαι ως άνθρωπος και ως προσωπικότητα και πως αποδέχεσαι τον άλλο», απάντησε όταν ρωτήθηκε αν εκείνη την νευρίαζε ποτέ ο Σπαλ, ενώ απάντησε και στο αν πήγαινε τουαλέτα κοντά στο μέρος που κοιμούνταν κι όταν άλλαξε ομάδα: «Σε εμάς δεν συνέβαινε αυτό. Ή μπορεί να μην το είχα δει και να το έκανε την ώρα που κοιμόμασταν. Πάντως, η άλλη ομάδα σίγουρα είχε τους λόγους της για να τον διώξει. Απλώς δεν μπορώ να τους ξέρω».

Όσο για το αν τελικά υπήρξε κάποιο φλερτ στο Survivor; "Δεν έχει υπάρξει φλερτ, τουλάχιστον στη δική μας ομάδα», είπε και σχολίασε και τα όσα λέγονταν για τη σχέση της μαζί του με τον πλέον απίστευτο και απολαυστικό τρόπο! «Δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Όπως σου προανέφερα, δεν υπήρχαν φλερτ στην παραλία, πόσω μάλλον ανάμεσα σε μένα και τον Σπαλιάρα, που θα μπορούσε να είναι και μπαμπάς μου!», είπε.