Πήγε να πετάξει τη στάχτη της γιαγιά του στη θάλασσα. Τότε βλέπει το αδιανόητο και βουτάει δίχως δεύτερη σκέψη στο νερό - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Πήγε να πετάξει τη στάχτη της γιαγιά του στη θάλασσα. Τότε βλέπει το αδιανόητο και βουτάει δίχως δεύτερη σκέψη στο νερό



Ήταν μια εξαιρετικά θυελλώδης μέρα στη Μελβούρνη της Αυστραλίας, όταν η Sue Drummond πήρε τον σκύλο της, τη Bibi, έξω για μια βόλτα.

Όμως, καθώς η Bibi, ένα σχετικά μικρό Μαλτέζ-Σίτζι, περπατούσε πάνω στην προβλήτα, ο άνεμος την έσπρωξε ξαφνικά μέσα στο νερό.

Η Sue πανικοβλήθηκε όταν είδε την αγαπημένη της φίλη να γλιστράει στο νερό.

Αλλά στην αποβάθρα εκείνη την ημέρα ήταν και ένας νεαρός άνδρας – ήταν εκεί για να «πετάξει» τη στάχτη της γιαγιάς του στη θάλασσα. Αλλά μόλις η Bibi έπεσε στο νερό, εκείνος έσπευσε αμέσως να σώσει το σκυλί της Sue.



Έβγαλε τα παπούτσια και το παντελόνι του και πήδηξε στα παγωμένα νερά όπου η Bibi απεγνωσμένα προσπαθούσε να κολυμπήσει προς την προβλήτα.



Κατάφερε να πιάσει το σκύλο και σταδιακά κολύμπησε και τον έβγαλε έξω.



Στην προβλήτα βρισκόταν η ευγνωμονούσα Sue. Πόσο τυχερή ήταν που κοντά της υπήρχε ένας γενναίος άντρας εκείνη τη στιγμή!



Ο άνδρας αργότερα έλαβε επίσης ένα βραβείο από την οργάνωση “Animals Australia” για την γενναία και ανιδιοτελή χειρονομία του.

Μετά τα δραματικά γεγονότα εκείνης της ημέρας, η Sue και η Bibi επέστρεψαν χαρούμενες στην καθημερινότητά τους.



Τα σκυλιά μπορεί να είναι ο καλύτερος φίλος του ανθρώπου, αλλά μερικές φορές και τα αγαπημένα μας κατοικίδια χρειάζονται φίλους για να τους δώσουν ένα χέρι βοηθείας.