Χίος: Τρεις Σύροι επιτέθηκαν σε Ιρακινό με μαχαίρι και τον τραυμάτισαν στον θώρακα - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 12 Ιουνίου 2017

Χίος: Τρεις Σύροι επιτέθηκαν σε Ιρακινό με μαχαίρι και τον τραυμάτισαν στον θώρακα

Χίος: Τρεις Σύροι επιτέθηκαν σε Ιρακινό με μαχαίρι και τον τραυμάτισαν στον θώρακαΣτο νοσοκομείο το 22χρονο θύμα, συνελήφθησαν οι 3 δράστες ανάμεσά τους και ένας ανήλικος

Ακόμα ένα αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε στις 22:30 το βράδυ του Σαββάτου στον άτυπο καταυλισμό της Σούδας στην Χίο, αυτή τη φορά με θύμα έναν 22χρονο μετανάστη από το Ιράκ. Για άγνωστη αιτία τρεις Σύριοι ηλικίας 25, 19 και 17 ετών από κοινού με ακόμα ένα άτομο αγνώστων στοιχείων, μπήκαν στη σκηνή όπου διέμενε το θύμα και του επιτέθηκαν με μαχαίρι, τραυματίζοντάς τον στον θώρακα.

Έπειτα από άμεση κινητοποίηση των αστυνομικών αρχών οι 3 δράστες εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία κακουργηματικού χαρακτήρα για απόπειρα ανθρωποκτονίας και για συμπλοκή.

Το θύμα της απόπειρας ανθρωποκτονίας μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με την κατάσταση της υγείας του να μην εμπνέει ανησυχία.

Προανάκριση για το συμβάν διενεργεί η ασφάλεια Χίου. 

Πηγή: politischios.gr