Δασκάλα μαθαίνει ότι τα παιδιά στην τάξη κοροϊδεύουν συνέχεια μια μαθήτρια της. Η αντίδρασή της; ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Δασκάλα μαθαίνει ότι τα παιδιά στην τάξη κοροϊδεύουν συνέχεια μια μαθήτρια της. Η αντίδρασή της; ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΗ!

Η Kinsie Johns είναι δασκάλα στο Δημοτικό Σχολείο Anette Winn. Αγαπά τη δουλειά της και αγαπά ακόμα περισσότερο τους μαθητές της.

Μια μέρα, όμως, λυπήθηκε πολύ όταν έμαθε τι συνέβαινε στην τάξη της.

Η κυρία Johns διαπίστωσε ότι ένα από τα κορίτσια της τάξης της το κακομεταχειρίζονταν τα άλλα παιδιά, αλλά αντί να την αφήσει να το αντιμετωπίσει μόνη της, σκέφτηκε κάτι.
Την επόμενη μέρα μπήκε στην τάξη και οι μαθητές της γέλασαν με την εμφάνιση της. Ήταν προφανές ότι δεν το περίμενε κανένας από αυτούς …

Αποδείχτηκε ότι μια από τις μαθήτριες της χτένισε τα μαλλιά της κάπως περίεργα και οι συμμαθητές της την κορόιδευαν για μέρες.

Η κυρία Johns ήταν λυπημένη από την κακομεταχείριση του γλυκού κοριτσιού, γι “αυτό σκέφτηκε ένα σχέδιο για το οποίο είχε ενημερώσει το κορίτσι.


Την επόμενη μέρα, οι μαθητές της κυρίας Johns δεν μπορούσαν να πιστέψουν τα μάτια τους.

Τα μαλλιά μας ήταν ακριβώς όπως της μαθήτριάς της. Ήταν ίδιες!

Η κ. Johns δημοσίευσε στο Facebook την ιστορία για να ενθαρρύνει τους μαθητές της να είναι ο εαυτός τους. Τόνισε ότι δεν πειράζει να είμαστε διαφορετικοί.


Την ημέρα που η κυρία Johns άρχισε να χτενίζει έτσι τα μαλλιά της, οι μαθητές της έμειναν με το στόμα ανοιχτό.

«Η μικρή κίνηση που προσπαθούσα να κάνω, μετατράπηκε σε τεράστια υποστήριξη για την μικρή μου μαθήτρια και φίλη. Όλα τα κορίτσια της τάξης μου πλέον χτενίζουν τα μαλλιά τους με αυτό τον τρόπο!»

Οι άνθρωποι χειροκρότησαν την κυρία Johns για τον δημιουργικό τρόπο που υποστήριζε την μαθήτριά της!
Fanpage.gr