Αυτόν τον παικταρά θέλει να κάνει "δώρο" στον Χάσι – H επιστροφή και η «καψούρα» του Αλβανού! - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 8 Ιουνίου 2017

Αυτόν τον παικταρά θέλει να κάνει "δώρο" στον Χάσι – H επιστροφή και η «καψούρα» του Αλβανού!

Αυτόν τον παικταρά θέλει να κάνει "δώρο" στον Χάσι – H επιστροφή και η «καψούρα» του Αλβανού!Ο Μαρινάκης, αφού «πήρε πάνω του» την υπόθεση με τον προπονητή, θέλει τώρα να τον… προικίσει με δυνατές μεταγραφές. Η δύσκολη περίπτωση, η υπέρβαση και η επιστροφή!
Αν και υπήρξε μία μικρή καθυστέρηση, λόγω της αναζήτησης του νέου προπονητή, πλέον στον Ολυμπιακό, με τον Μπέσνικ Χάσι στο τιμόνι (που παρεμπίπτοντος δεν έχει συμβόλαιο 600.000 ευρώ, αλλά πολύ πιο κάτω), φουλάρουν τις μηχανές και στον μεταγραφικό σχεδιασμό. Άλλωστε, ο Χάσι αποτελεί προσωπική επιλογή του Βαγγέλη Μαρινάκη, ο οποίος παρά τις αντιδράσεις που υπήρξαν, αποφάσισε να προχωρήσει στην πρόσληψή του.

Οι Πειραιώτες λοιπόν έχουν συμφωνήσει με τον Αλβανό κόουτς στον τρόπο που θα κινηθούν στην αγορά (τι ψάχνουν, τι λεφτά, πόσους παίκτες) και πλέον «ξεσκονίζουν» τις λίστες τους, ώστε να βρουν τους παίκτες που θα έρθουν στο Λιμάνι και θα «κολλήσουν» άμεσα στον νέο Ολυμπιακό.

Το πιο δυνατό όνομα που έχει ακουστεί, είναι φυσικά αυτό του Ντεφούρ, ωστόσο όπως σας μεταφέρουμε από το βράδυ της Τρίτης μέσω των ρεπορτάζ του SportDog, η περίπτωσή του δεν είναι καθόλου εύκολη. Στο Λιμάνι τον θέλουν και θα προσπαθήσουν να τον φέρουν, αφού τον έχει προτείνει και ο Χάσι, ωστόσο η μεταγραφή του έχει αρκετές δυσκολίες και είναι… τσουχτερή. Είτε με κανονική μεταγραφή είτε ως δανεικός, πρέπει να γίνει μεγάλη υπέρβαση από τους Πειραιώτες, αφού το συμβόλαιο του είναι πολύ υψηλό και εκτός ελληνικής πραγματικότητας!

Γι’ αυτό πιθανότατα και «τσεκάρουν» και τον Οφόε, ο οποίος αποτελεί μία από τις επιλογές του Χάσι, όπως και ο Γκονσάλο Ροντρίγκεζ, ο οποίος είναι… η μεταγραφική καψούρα του Αλβανού κόουτς εδώ και πολλά χρόνια.

Τα δεδομένα πάντως για τον μέχρι πρότινος αρχηγό της Φιορεντίνα δεν είναι υπέρ των Πειραιωτών, καθώς εκτός από τους Αργεντινούς που αναφέρουν ότι απάντησε αρνητικά και τα στοιχεία δείχνουν ότι κάτι δεν πάει καλά με αυτή την υπόθεση. Ο Ολυμπιακός έχει κάνει την υπέρβαση με την προσφορά του στον Ροντρίγκες, ωστόσο θυμίζουμε τις δηλώσεις της περασμένης εβδομάδας με τις οποίες έλεγαν πως «θ’ απαντούσε την Παρασκευή». Είναι Τετάρτη σήμερα και ακόμη περιμένουμε και σπανίως τέτοιες καθυστερήσεις είναι για καλό…

Γενικά λοιπόν, αν και στον Ολυμπιακό πλέον δουλεύουν νύχτα – μέρα, τα μεταγραφικά έχουν ακόμα δρόμο. Πάντως, οι πληροφορίες που μαθαίνουμε, αναφέρουν πως υπάρχει κινητικότητα τόσο στην υπόθεση του στόπερ όσο και των χαφ, ενώ για τα εξτρέμ, μάλλον ο Βάις σιγά σιγά προβάρει τα ερυθρόλευκα και πάλι… sportdog.gr