Παγκόσμια κατακραυγή για 18χρονο Ρώσο που έβαλε τσιγάρο στο στόμα σπουργιτιού - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Παγκόσμια κατακραυγή για 18χρονο Ρώσο που έβαλε τσιγάρο στο στόμα σπουργιτιού

Θύελλα αντιδράσεων έχουν προκαλέσει οι φωτογραφίες ενός 18χρονου στην Ρωσία που δείχνουν ένα σπουργίτι να καπνίζει με τη βία ένα τσιγάρο και οργισμένοι φιλόζωοι χρήστες στο ίντερνετ απαιτούν άμεσα την σύλληψή του για το μαρτύριο στο οποίο υπέβαλλε το μικρό πουλί.

Οι φωτογραφίες δείχνουν τον Victor Avdeev να οδηγεί το αυτοκίνητό του και να έχει στην θέση του συνοδηγού το σπουργίτι, με στριμωγμένο στο μικρό ράμφος τος ένα αναμμένο τσιγάρο. Σε άλλη φωτογραφία το σπουργίτι φαίνεται να έχει στο στόμα ένα αναμμένο σπίρτο.

Ο 18χρονος φέρεται να δημοσίευσε ένα ολόκληρο βίντεο όπου κακοποιεί το πουλί για 14 λεπτά. Το βίντεο ανέβασε στα social media μια φίλη του, αλλά στην συνέχεια κατέβηκε.


Εκπρόσωπος μιας τοπικής οργάνωσης για τα δικαιώματα των ζώων, που είδε το απάνθρωπο βίντεο πριν αποσυρθεί, το περιγράφει ως «μανιφέστο του σαδισμού».

Επίσης καταγγέλλει την ελαστικότητα της νομοθεσίας απέναντι σε ανθρώπους που κακοποιούν ζώα, με αποτέλεσμα τέτοιες ειδεχθείς πράξης να μένουν συνήθως ατιμώρητες στη Ρωσία.


Σύμφωνα με δημοσιεύματα σε ρωσικά μέσα ενημέρωσης, ο 18χρονος Victor, σε περίπτωση που καταδικαστεί, αντιμετωπίζει πρόστιμο μέχρι και 8.000 ρούβλια (περίπου 1.200 ευρώ) ή ποινή φυλάκισης ενός έτους. Μέχρι στιγμής παραμένει άγνωστο αν το σπουργίτι επέζησε των βασανιστηρίων ή πέθανε.