Το κοριτσάκι που έγινε viral από μια γκριμάτσα σε καμπάνια της Google -Πώς είναι σήμερα [εικόνες] Πηγή: Το κοριτσάκι που έγινε viral από μια γκριμάτσα σε καμπάνια της Google -Πώς είναι σήμερα [εικόνες] | iefimerida.gr - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Το κοριτσάκι που έγινε viral από μια γκριμάτσα σε καμπάνια της Google -Πώς είναι σήμερα [εικόνες] Πηγή: Το κοριτσάκι που έγινε viral από μια γκριμάτσα σε καμπάνια της Google -Πώς είναι σήμερα [εικόνες] | iefimerida.gr

Το κοριτσάκι που έγινε viral από μια γκριμάτσα σε καμπάνια της Google -Πώς είναι σήμερα [εικόνες]Μια γκριμάτσα της που καταγράφηκε από τον φακό ήταν αρκετή για της χαρίσει δημοσιότητα και να κάνει το πρόσωπό της viral.
Τέσσερα χρόνια μετά, η μικρή Chloe από το Salt Lake City -η οποία ήταν μόλις δύο ετών όταν έλαβε τόσο μεγάλη δημοσιότητα πλέον πρωταγωνιστεί σε καμπάνια της Google. 
Το 2013, η μητέρα της, Katie Clem, κατεγραψε την αστεία και... αυθάδη γκριμάτσα της όταν η αδελφή της άρχισε να κλαίει μπροστά της κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού τους και μέσα σε λίγες ημέρες τα shares έκαναν το πρόσωπό της γνωστό σε χιλιάδες διαδικτυακούς χρήστες. Η μητέρα της αποκάλυψε στο Instagram ότι θα έχει συμμετοχή στην καμπάνια και το πρόσωπό της θα κοσμεί γιγάντιες αφίσες της.
Τα χρόνια μπορεί να πέρασαν, αλλά εκείνη ακόμα απολαμβάνει αναγνωρισιμότητα και κέρδη.
Η γκριμάτσα της Chloe έγινε "σύμβολο" για εκατομμύρια διαδικτυακούς χρήστες που "ταυτίστηκαν" μαζί της.
Η μητέρα της έγραψε χαρακτηριστικά: "H Google είναι καταπλητική! Η Chloe αγαπά να βλέπει τον εαυτό της στην... πόρτα του ασανσέρ". Ο αριθμός των followers της Chloe και της αδελφής της έχει ξεπεράσει τις 700.000 και το video από το 2013 μέχρι σήμερα έχει προβληθεί 15 εκατομμύρια φορές.