Γιούντο: «"Ανοίξαμε" τα μάτια πολλών μετά το ΟΑΚΑ» - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Γιούντο: «"Ανοίξαμε" τα μάτια πολλών μετά το ΟΑΚΑ»

Γιούντο: «"Ανοίξαμε" τα μάτια πολλών μετά το ΟΑΚΑ»Ο Έκπε Γιούντο μίλησε για το μομέντουμ που βρήκε η Φενέρ κόντρα στον Παναθηναϊκό, για τα σωστά που έκανε στον τελικό του Final 4 με τον Ολυμπιακό, ενώ αποθέωσε και τον Ζέλικο Ομπράντοβιτς.
Ο 30χρονος ψηλός της Φενέρ πανηγύρισε την κατάκτηση της Euroleague, το βραβείο του MVP του Final 4, ενώ αναδείχθηκε και στην καλύτερη πεντάδα της διοργάνωσης.

Σε συνέντευξη που έδωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του ευρωπαϊκού θεσμού, ο Γιούντο αναφέρθηκε στα ματς με Παναθηναϊκό, στον τελικό με τον Ολυμπιακό και «έπλεξε» το εγκώμιο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Ο Αμερικανός αθλητής είπε για το αν οι παίκτες της Φενέρ έγιναν «ασταμάτητοι» κόντρα στο «τριφύλλι»: «Δεν θα έλεγα ότι ήμασταν ασταμάτητοι, αλλά έδειξε στον κόσμο πως ήμασταν ακόμα η ίδια ομάδα, πριν τους τραυματισμούς, και πιθανόν είχαμε καλύτερο ρυθμό όταν παίζαμε. Ξέρεις, πολλοί μας αμφισβήτησαν πριν το ΟΑΚΑ, που είχε μια... καυτή ατμόσφαιρα, και νομίζω πως αυτό "άνοιξε" τα μάτια πολλών ανθρώπων».

Στην συνέχεια ανέφερε για τον τελικό του Final 4 κόντρα στους Πειραιώτες: «Νομίζω ξεπεράσαμε τον περσινό τελικό κι αυτό που έγινε, μετά την πρόκριση στον φετινό. Ξέραμε καλά τι πρέπει να κάνουμε. Είχαμε το... πλεονέκτημα έδρας και οι οπαδοί μας... πίεζαν τον Ολυμπιακό. Τα πήγαμε καλά πιστεύω. Ο Σπανούλης δεν ήταν καλή ημέρα κι εμείς βάζαμε τα τρίποντα. Από την στιγμή που ξεκίνησαν να μπαίνουν τα τρίποντα, όλα ήταν θέμα χρόνου».

Τέλος, ανέφερε την ευγνωμοσύνη που έχει στο πρόσωπο του Ζέλικο Ομπράντοβιτς: «Ο Ομπράντοβιτς μού δίνει αυτοπεποίθηση. Απλά με εμπιστεύθηκε και με άφησε να κάνω το παιχνίδι μου. Φυσικά έπρεπε να ακολουθήσω και τους κανόνες του παιχνιδιού, την στρατηγική του και τα συστήματά μας, αλλά με άφησε να βγω εκεί έξω και να κάνω το παιχνίδι μου! Με πίστεψε! Αν έχεις κάποιον να σε στηρίζει, να σε... σπρώχνει και να σε συμβουλεύει, μόνο τον καλό σου ευατό μπορεί να βγάλει προς τα έξω. Είναι ο καλύτερος προπονητής όλων! Είναι πολύ ενδιαφέρον και το πως αλλάζει. Μπορεί να μας... σκοτώνει στην προπόνηση, αλλά μόλις αυτή τελειώσει, είναι ένας διαφορετικός άνθρωπος. Είναι πολύ ενδιαφέρον, δεν το κάνουν πολλοί αυτόν. Ξέρει τι μάς έχει βάλει να περάσουμε, αλλά αν έχει την ευκαιρία να πανηγυρίσει μαζί μας, θα το κάνει». gazzetta.gr