Ολυμπιακός: Επιβεβαίωσε τις επαφές ο Ιέρο - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Ολυμπιακός: Επιβεβαίωσε τις επαφές ο Ιέρο

Ολυμπιακός: Επιβεβαίωσε τις επαφές ο ΙέροΚρούση από τους «ερυθρόλευκους» δέχθηκε ο Ισπανός τεχνικός, όπως υποστήριξε σε δηλώσεις του.
Ο πρώην αρχηγός της Ρέαλ Μαδρίτης κάνει τα πρώτα του… βήματα στην προπονητική και την τελευταία σεζόν ήταν στην Οβιέδο. Μάλιστα, το όνομά του βρέθηκε μεταξύ των προπονητών που εξετάστηκαν στον Πειραιά για τη νέα σεζόν, ενώ ενδιαφέρον υπάρχει και από την Γρανάδα και την Λας Πάλμας.

Ο Ισπανός κόουτς μίλησε στον Τύπο της πατρίδας του και επιβεβαίωσε τις επαφές που είχε με τους Πειραιώτες, αλλά και πως ακόμα δεν έχει πάρει την τελική του απόφαση. «Είναι λογικό και μέσα σε κανονικά πλαίσια το να μιλάει κανείς για το μέλλον του. Δεν ανησυχώ όμως και θα δω το τι θα γίνει. Από την Λας Πάλμας δεν υπάρχει κάτι. Υπάρχουν γενικότερα φήμες. Υπάρχει η Γρανάδα ενώ είχα επαφή και επικοινωνία και για τον Ολυμπιακό με έναν φίλο μου από εκεί (σ.σ. εννοεί τον Καρεμπέ). Μόλις ξέρω παραπάνω και μάθω θα μάθετε και εσείς».

Όπως σας έχουμε ενημερώσει, στο Λιμάνι βρίσκονται σε αναμονή μιας απάντησης από την χώρα της ιβηρικής χερσονήσου, αλλά δεν είναι από τον Ιέρο. Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν καταθέσει πρόταση στον Μαουρίτσιο Πελεγκρίνο και εντός των επόμενων ημερών, ίσως μέχρι την Τρίτη (30/1) ο Αργεντίνος να δώσει την οριστική του απάντηση.