Νέα δημοσκόπηση αφήνει έξω από τη Βουλή Λεβέντη, Καμμένο και Θεοδωράκη - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

Νέα δημοσκόπηση αφήνει έξω από τη Βουλή Λεβέντη, Καμμένο και Θεοδωράκη

Νέα δημοσκόπηση αφήνει έξω από τη Βουλή Λεβέντη, Καμμένο και ΘεοδωράκηΑνοίγει η ψαλίδα μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ σύμφωνα πανελλαδική δημοσκόπηση της Pulse μετά την υπερψήφιση του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή, για λογαριασμό του Action24.

Στη δημοσκόπηση η ΝΔ συγκεντρώνει 30% στην πρόθεση ψήφου, έναντι 17% του ΣΥΡΙΖΑ, διευρύνοντας την διαφορά των δύο κομμάτων κατά μία μονάδα, συγκριτικά με τη δημοσκόπηση του προηγούμενου μήνα.

Ακολουθεί η ΧΑ με 7%, η Δημοκρατική Συμπαράταξη με 6,5% και το ΚΚΕ με 6%. Εκτός Βουλής μένουν Ένωση Κεντρώων, Ποτάμι και ΑΝΕΛ με 1,5%, ενώ η Πλεύση Ελευθερίας της Ζωής Κωνσταντοπούλου συγκεντρώνει 2%.

Στην πρόθεση ψήφου με αναγωγή επί των εγκύρων, η διαφορά ανεβαίνει στο 14%, καθώς η ΝΔ συγκεντρώνει 33%, έναντι 19% του ΣΥΡΙΖΑ.

Ακόμη και με την αναγωγή επί των εγκύρων εκτός Βουλής συνεχίζουν να μένουν Ποτάμι, ΑΝΕΛ, Ένωση Κεντρώων και Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Στη δημοσκόπηση Το 73% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι τα συμφωνηθέντα μέτρα και αντίμετρα, αποτελούν καινούριο τέταρτο μνημόνιο, ενώ το 74% κρίνουν ότι τα μέτρα και αντίμετρα δεν προδιαγράφουν έξοδο από μνημόνια και τέλος της κρίσης.

Σε ό,τι αφορά τα αντίμετρα, το 32% των ερωτηθέντων θεωρούν ότι θα εφαρμοστούν, έναντι 55% που θεωρούν ότι δεν θα εφαρμοστούν. newsbeast.gr