Χανιά: Η 15χρονη έλεγε την αλήθεια ... Το πόρισμα του ιατροδικαστή - ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ

Συμβαινει τώρα

Home Top Ad

Πέμπτη 25 Μαΐου 2017

Χανιά: Η 15χρονη έλεγε την αλήθεια ... Το πόρισμα του ιατροδικαστή

Το κατώφλι του ανακριτή Χανίων πέρασε σήμερα ο 55χρονος πατέρας, που φέρεται να κακοποιούσε βάναυσα, χτυπώντας και κλειδώνοντας στο δωμάτιο της την ίδια του την κόρη.

Προθεσμία προκειμένου να απολογηθεί αύριο ζήτησε και έλαβε από τον ανακριτή Χανίων ο 55χρονος που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία (σε βάρος της κόρης του). Σύμφωνα με το συνήγορο του που διόρισε το ελληνικό Δημόσιο, δηλ. τον δικηγόρο Χανίων Γιώργο Φραντζεσκάκη, ο 56χρονος δηλώνει μετανιωμένος για τις πράξεις του.

Αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης με μεθόδευση και της παράνομης κατακράτησης. Ο 56χρονος είχε συλληφθεί από τις αστυνομικές αρχές ύστερα από καταγγελία της 33χρονης συζύγου του ότι χτυπούσε τη 15χρονη κόρη τους. Το μικρό κορίτσι εξετάσθηκε από ιατροδικαστή, σύμφωνα με τον οποίο έφερε εκτεταμένες εκχυμώσεις σε πολλά σημεία του σώματός του.

Ο εφιάλτης, που ζούσε η 15χρονη στα χέρια του ίδιου της του πατέρα, έλαβε τέλος, όταν η ίδια μαζί με τη μητέρα της βρήκαν το θάρρος να καταγγείλουν τη βίαιη συμπεριφορά του 55χρονου στην αστυνομία.

Οι αστυνομικοί άκουγαν άφωνοι το ανήλικο κορίτσι να περιγράφει τις στιγμές που έζησε με πρωταγωνιστή τον πατέρα της, μη μπορώντας να πιστέψουν πώς μπορεί ένας πατέρας να κακοποιεί βάναυσα το ίδιο του το παιδί.

Η 33χρονη μητέρα ανέφερε στους αστυνομικούς ότι ενώ γνώριζε για τη βίαιη συμπεριφορά του συζύγου της απέναντι στην κόρη τους, δεν τολμούσε νωρίτερα να μιλήσει.